Η Μαλέσκου αποκάλυψε ατύχημα που είχε με τον αδερφό της: «Δεν έμπαινα σε αυτοκίνητο για πολλά χρόνια» (vid)

Η Μαλέσκου αποκάλυψε ατύχημα που είχε με τον αδερφό της: «Δεν έμπαινα σε αυτοκίνητο για πολλά χρόνια» (vid)
Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια αποκάλυψη για ένα ατύχημα που είχε πριν κάποια χρόνια.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο «Γιάννος» από την σειρά «Άγριες Μέλισσες», ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που είχε όταν ήταν μικρός και έμεινε σε κώμα.

Με αφορμή αυτό το γεγονός και η παρουσιάστρια αποκάλυψε μία δική της ιστορία, και όπως ανέφερε, δεν είχε μπει σε αυτοκίνητο για πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε: «Ήταν πριν πάω δημοτικό. Ήταν τρομερό το σοκ των γονιών μου. Ήμουν σε ένα πεζούλι κι έκανα ισορροπία, έβλεπα τότε μια εκπομπή με μονομάχους, ήμουν πολύ ζωηρός. Προσπαθούσα να ισορροπήσω στο πεζούλι, το οποίο ήταν πολύ μικρό, κι έπεσα κάτω» και συνέχισε: «Με βρήκε ο αδερφός μου, πήγαμε στο κέντρο υγείας του χωριού, μετά με πήγαν στο Αγρίνιο και θυμάμαι ότι είχε περάσει ένα φέρρυ μποτ μόνο για μένα για να πάω στο Ρίο, στο πανεπιστημιακό κέντρο. Ήμουν σε κώμα αρκετό καιρό, θυμάμαι είχα ξυπνήσει Δεκαπενταύγουστο και για μένα από τότε ξεκίνησε κάτι να υπάρχει, μια δύναμη».

«Από όλο αυτό άσπρισαν τα μαλλιά του πατέρα μου, από τη στεναχώρια και το άγχος. Ήταν κάτι που με εμένα με σημάδεψε, ήταν να γίνει μάλλον για να πιστέψω κι εγώ σε κάτι, σε μια θεία δύναμη, δεν ξέρω… Κάθε καλοκαίρι όταν πάω στο χωριό, το θυμόμαστε σαν μια κακή επέτειο», πρόσθεσε επίσης ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου

«Αντίστοιχη κακή επέτειο έχω κι εγώ για τους γονείς μου γιατί και εμείς σε νεαρή ηλικία πηγαίναμε Κυριακή του Πάσχα στο χωριό και είχε συμβεί ένα ατύχημα. Οδηγούσαν τα ξαδέλφια μου και είχαμε πέσει με τον αδελφό μου ως παιδιά από γκρεμό. Για καλή μας τύχη ήταν οργωμένο το χωράφι οπότε δεν είχαμε άσχημους τραυματισμούς εμείς ως παιδιά», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Είχαν βρεθεί άνθρωποι από το πουθενά και μας είδαν και έγινε αυτή η διαδικασία. Από τότε, λοιπόν, συνέβη και σε μένα μια μεγάλη αλλαγή παρότι ήμουν σε νεαρή ηλικία. Κυρίως όμως την ζούσα μέσα από τα μάτια των δικών μου κάθε φορά που ανακαλούσαν το γεγονός αυτό και ότι άργησα και πολύ, πέρασαν πολλά χρόνια για να μπω σε ένα αυτοκίνητο πόσω μάλλον να οδηγήσω», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.