Το πιο στοιχειωμένο Airbnb είναι ένα παρεκκλήσι που ανήκε σε ψυχιατρικό άσυλο (pics)

Το πιο στοιχειωμένο Airbnb είναι ένα παρεκκλήσι που ανήκε σε ψυχιατρικό άσυλο (pics)
Την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και περιπέτεια έχουν όσοι επισκέπτονται το «στοιχειωμένο» Airbnb στο Λέστερ.

Μια χώρα τόσο παλιά όπως η Βρετανία, την ακολουθούν ιστορίες, που πολλές φορές μπορεί να είναι τρομακτικές και να σχετίζονται με «στοιχειωμένα» μέρη. Άλλωστε, αυτά τα μέρη χτίστηκαν πάνω σε ερείπια αρκετούς αιώνες πριν, όταν υπήρχαν ακόμα οι Ρωμαίοι.

Μια τέτοια τρομακτική ιστορία στην οποία πρωταγωνιστές ήταν φαντάσματα και κυνηγοί κρύβει Εκκλησία στο Λέστερ. Πρόκειται για ένα παλιό παρεκκλήσι που ανήκε σε ψυχιατρικό άσυλο και πλέον αποτελεί έναν τόπο προσέλευσης οπαδών του τρόμου.

Εκκλησία

Η συγκεκριμένη εκκλησία των 3000 τετραγωνικών μέτρων, λειτουργεί πλέον ως ένα τεράστιο Airbnb με δύο υπνοδωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά τέσσερις επισκέπτες. Η προέλευση της Εκκλησίας χρονολογείται από το 1837 και χάρη στην πλούσια ιστορία της, οι επισκέπτες θεωρούν ότι θα βιώσουν την δική τους περιπέτεια.

Το σπίτι εξακολουθεί να μοιάζει με Εκκλησία στον εξωτερικό του χώρο, λόγω της αρχιτεκτονικής του, με τα κλασικά βιτρό παράθυρα. Ωστόσο, μέσα η διαρρύθμιση προσφέρει εκπληκτικά δωμάτια, με όλες τις ανέσεις για την διαμονή. Διαθέτει μια τεράστια κουζίνα, αίθουσα home cinema, καθώς και μπιλιάρδο.

Εκκλησία

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι όσοι επισκέπτονται την Εκκλησία, όταν φεύγουν αφήνουν τις καλύτερες κριτικές, βαθμολογώντας την συνήθως με πέντε αστέρια. «Περιμέναμε ένα υπέροχο μέρος βλέποντας τις φωτογραφίες, όμως στην πραγματικότητα είναι ακόμα καλύτερο», είπε ένας επισκέπτης.

«Πραγματικά απόλαυσα τη διαμονή μας εδώ. Όλο το σπίτι/παρεκκλήσι ήταν καταπληκτικό και δεν μπορούσαμε να ξεπεράσουμε το γεγονός ότι μείναμε σε ένα τόσο όμορφο μέρος», ανέφερε κάποιος άλλος.

«Όταν φτάσεις στην κεντρική πόρτα, όλες οι ανησυχίες σου εξαφανίζονται καθώς βλέπεις το διαμέρισμα σε όλο του το μεγαλείο. Τόσο πολύς χώρος και μοντέρνος, τα κρεβάτια είναι επίσης πολύ άνετα. Εκτιμήστε τις μικρές λεπτομέρειές του, όπως το ποτό καλωσορίσματος», έγραψε άλλος.

Εκκλησία

Εκκλησία