Είχε απειλήσει συνάδελφό του ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη: «Θα σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι» (vid)

Είχε απειλήσει συνάδελφό του ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη: «Θα σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι» (vid)
Ο βίος και η πολιτεία του 39χρονου αστυνομικού που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τον αστυνομικό που κατηγορείται ότι κακοποιούσε την 19χρονη στην Ηλιούπολη. Πριν από περίπου έναν χρόνο φέρεται να απείλησε συνάδελφό του λέγοντάς του: «Θα σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, για περίπου δύο μήνες ο 39χρονος που υποτίθεται ότι ήταν υπερασπιστής του νόμου έγινε ο πιο σκληρός παραβάτης του. Θύμα του ένα ανυπεράσπιστο κορίτσι. Που στα χέρια του έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Αμίλητος, ψυχρός, με το κεφάλι ψηλά. Χωρίς ίχνος μεταμέλειας.

O αστυνομικός που βαρύνεται σχεδόν με το μισό ποινικό κώδικα είχε εμμονή με τις ροζ ταινίες. Κατά τη μεταγωγή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκάλεσε αίσθηση η μπλούζα που φορούσε αφού εμφανίστηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με μπλούζα που παρέπεμπε στην πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών στην Ελλάδα.

«Η ζωή μου είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία», λέει μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 39χρονος. Μια ιστορία φρίκης με πρωταγωνιστή τον ίδιο που ικανοποιούσε πάνω στην άτυχη 19χρονη κοπέλα τα αρρωστημένα του ένστικτα.

Υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στην Αθήνα. Η παραβατική του συμπεριφορά φαίνεται πως ήταν γνωστή στους κόλπους της αστυνομίας. Ο 39χρονος τον περασμένο Ιούνιο φέρεται να είχε εκτοξεύσει σοβαρές απειλές σε βάρος συναδέλφων κάτι που δεν συνάδει με την ιδιότητα του αστυνομικού.

Πάθος για τα όπλα

Ο 39χρονος ήταν πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συνήθιζε να αναρτά φωτογραφίες στις οποίες δεν έκρυβε το πάθος του για τα όπλα. Όπως σ’ αυτή όπου απεικονίζεται να πυροβολεί στόχους.

Τα γούστα του ήταν ακριβά. Κάτι που όχι μόνο δεν έκρυβε αλλά φρόντιζε να το προβάλλει κιόλας. Άλλοτε ποζάρει πίνοντας ακριβές σαμπάνιες κι άλλοτε πάνω σε υπερπολυτελές σκάφος φωτογραφίζεται με φόντο μαρίνα της Αττικής.

Φρόντιζε ωστόσο να κρύβει τα πιο σκοτεινά σημεία της ζωής του. Τον Φεβρουάριο του 2020 έγραφε στο Facebook για την πραγματική ευτυχία και την αγάπη. «Για εμένα ευτυχία δεν είναι τα χρήματα ούτε καν οι όμορφες στιγμές. Ευτυχία είναι να έχεις ανθρώπους αληθινούς γύρω σου που σε αγαπάνε πραγματικά», ανέφερε.