Νοσηλεύτρια στην Κρήτη ισχυρίζεται πως... αυτοεμβολιάστηκε μέσα στην τουαλέτα

Νοσηλεύτρια στην Κρήτη ισχυρίζεται πως... αυτοεμβολιάστηκε μέσα στην τουαλέτα
Σάλος στην Κρήτη από μία νοσηλεύτρια που ισχυρίζεται πως πήγε στην τουαλέτα και εμβολιάστηκε μόνη της, καταχωρώντας μετά το όνομά της στο σύστημα.

Την ώρα που τα κρούσματα κορονοϊού ολοένα και αυξάνονται, μετά και την έλευση της μετάλλαξης Δέλτα στη χώρα μας, σάλος έχει προκληθεί στην Κρήτη από μία πρωτοφανή υπόθεση... αυτο-εμβολιασμού νοσηλεύτριας στην ΤΟΜΥ Χερσονήσου.

Την εν λόγω υπόθεση έβγαλε στο προσκήνιο το Ράδιο 98,4, το οποίο και μετέδωσε πως στα τέλη Μαΐου, μία εργαζόμενη φέρεται να αποφάσισε, παρακάμπτοντας την κανονικά προβλεπόμενη διαδικασία, να κάνει μόνη της το εμβόλιο στην τουαλέτα της δομής - όπως η ίδια φέρεται να είπε - και στη συνέχεια να δηλώνει στο σύστημα τον εμβολιασμό της.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα neakriti.gr, η αντίδραση του υπευθύνου της δομής-εμβολιαστικού κέντρου, γιατρού Νίκου Πλουμή, ήταν άμεση καθώς όχι μόνο ακύρωσε τον εμβολιασμό (εμβολιασμό που βεβαίως δεν ξέρει κανείς αν όντως έγινε), αλλά έκανε αναφορά, ενημέρωσε τα κεντρικά στην Αθήνα και κίνησε νομικά τη διαδικασία διαλεύκανσης της υπόθεσης, με την κατάθεση και μήνυσης!

Ο ίδιος σημείωσε πως κι αυτός αλλά και ο διευθυντής του Κ.Υ. Καστελίου, στο οποίο υπάγεται η δομή Χερσονήσου, έχουν ζητήσει συνάντηση με την ηγεσία της 7ης Υ.ΠΕ., δίχως όμως κάποιο, προς το παρόν, αποτέλεσμα.

Πηγή: reader.gr