Σοκαριστικό βίντεο: Επίθεση με ματσέτες από πολίτες σε δύο υπόπτους για την δολοφονία του προέδρου της Αϊτής (vids)

Σοκαριστικό βίντεο: Επίθεση με ματσέτες από πολίτες σε δύο υπόπτους για την δολοφονία του προέδρου της Αϊτής (vids)
Στα χέρια των πολιτών έπεσαν δυο ύποπτοι για τον θάνατο του προέδρου της Αϊτής που τους λίντσαραν με ματσέτες. Προσοχή σκληρές εικόνες.

Αντιδράσεις και αναβρασμό έχει φέρει την Αϊτή η δολοφονία του προέδρου της χώρας, Ζοβενέλ Μοϊζ. Εξοργισμένοι πολίτες διψούν για εκδίκηση και όπως φαίνεται από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έχουν πάρει το νόμο στα χέρια τους.

Σε ένα από τα βίντεο που κυκλοφορούν, οι οργισμένοι πολίτες περιφέρουν δεμένους στους δρόμους της πρωτεύουσας δύο ύποπτους για την δολοφονία του Μοϊζ. Οι ύποπτοι ήταν κρυμμένοι στους θάμνους και όταν τους εντόπισαν δέχθηκαν άγρια επίθεση, με μαχαίρια και ματσέτες.

Στη συνέχεια η αστυνομία συνέλαβε τους δύο ύποπτους και με το οργισμένο πλήθος να τους ακολουθεί και να φωνάζει: «Δολοφόνησαν τον πρόεδρό μας, αφήστε τους σε μας. Θα τους κάψουμε».

«Επρόκειτο για ομάδα αποτελούμενη από 28 επιτιθέμενους, ανάμεσά τους 26 Κολομβιανούς, που διεξήγαγαν την επιχείρηση για να δολοφονήσει τον πρόεδρο», είπε ο Λεόν Σαρλ, ο γενικός διευθυντής της αστυνομίας της Αϊτής. Διευκρίνισε ότι δύο Αμερικανοί και 15 Κολομβιανοί έχουν συλληφθεί, τρεις Κολομβιανοί σκοτώθηκαν και άλλοι οκτώ συνεχίζουν ακόμη να διαφεύγουν.