Ο τραγικός πατέρας της 7χρονης στη Νίκαια: «Πέρασε με κόκκινο το φορτηγό, αν με ακούει να αυτοκτονήσει» (vid)

Ο τραγικός πατέρας της 7χρονης στη Νίκαια: «Πέρασε με κόκκινο το φορτηγό, αν με ακούει να αυτοκτονήσει» (vid)
Σοκαρισμένος ο πατέρας της μικρής Παναγιώτας που την παρέσυρε και την σκότωσε φορτηγό στη Νίκαια. Συνελήφθη ο οδηγός.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού, που το παρέσυρε φορτηγό στη Νίκαια και το σκότωσε. Την ίδια ώρα, η ξαδερφούλα της θα κάνει χειρουργείο.

Ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος βιώνει μια τραγωδία, μίλησε στο Mega και το Live News και αποκάλυψε πως ο οδηγός του φορτηγού πέρασε με κόκκινο.

«Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να περάσει ένας πατέρας, μία οικογένεια… Αν με ακούει η οικογένεια αυτού του ανθρώπου ή ο ίδιος, να αυτοκτονήσει», ανέφερε αρχικά, ο τραγικός πατέρας, ο οποίος πριν δύο χρόνια έχασε τον αδερφό του, πριν λίγο καιρό την πεθερά του και τώρα το αγγελούδι του…

«Είχε πάει η κουνιάδα με την ανιψιά μου και την κόρη μου, κι εκείνος παραβίασε το κόκκινο, και σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου… Η ανιψιά μου χαροπαλεύει. Δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτό τον πόνο. Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου», πρόσθεσε.

Ο πατέρας της 7χρονης δήλωσε πως σκοπεύει να δωρίσει τα όργανα της κόρης του, «για να σωθεί κάποιο παιδάκι». Η ξαδέρφη της 7χρονης Παναγιώτας, που είναι 12 ετών έχει ένα κάταγμα στην λεκάνη και θα πρέπει να μεταφερθεί για χειρουργείο στο Παίδων.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και έχει ξεκινήσει η ανάκριση για τη διευκρίνιση των αιτίων του φρικτού τροχαίου.