«Στοιχεία για ύπαρξη τρίτου προσώπου στην υπόθεση των Γλυκών Νερών», τι φέρεται να είπε ο συζυγοκτόνος σε συγκρατούμενούς του (vid)

«Στοιχεία για ύπαρξη τρίτου προσώπου στην υπόθεση των Γλυκών Νερών», τι φέρεται να είπε ο συζυγοκτόνος σε συγκρατούμενούς του (vid)
Τον ρόλο μιας γυναίκας από το περιβάλλον του καθ' ομολογία δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, φαίνεται πως ερευνούσαν οι συγγενείς της Καρολάιν.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή του Mega «Live News», ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, «το πρώτο θέμα που θα αναφέρω, έχουμε ακούσει ότι η πλευρά της Καρολάιν γνωρίζει κάτι για άγνωστο κίνητρο της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας, υπάρχουν αναφορές και υπαινιγμοί. Λέμε σήμερα περί τίνος ακριβώς πρόκειται, επειδή το ερευνούσαμε αυτό τον καιρό. Η πλευρά της οικογένειας και δια του νομικού προσώπου ερευνούσε πληροφορίες για παρουσία, για σχέση, επαφή, γνωριμία του πιλότου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον. Γνωρίζουμε το όνομα της γυναίκας, είναι περίπου 40 ετών. Υπήρχαν συγκροτημένες πληροφορίες για τον τρόπο επαφής του πιλότου με την συγκεκριμένη γυναίκα και ερευνάται αν αυτό έχει οποιαδήποτε σχέση με την ρήξη που υπήρχε ανάμεσα στο ζευγάρι», είπε αρχικά.

«Εμείς προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με την συγκεκριμένη γυναίκα για να διερευνήσουμε περί τίνος ακριβώς πρόκειται και ο νομικός εκπρόσωπός της μας είπε ότι η παρουσία της, η οποιαδήποτε γνωριμία της δεν έχει καμία σημασία με την υπόθεση. Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα που ερευνά η αστυνομία, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο από το κινητό και τα ψηφιακά ίχνη του 33χρονου, επαφής με τη 40χρονη γυναίκα. Να πούμε πως η έρευνα γίνεται εκ των υστέρων επειδή η παρουσία της συγκεκριμένης γυναίκας προέκυψε από πληροφορίες μεταγενέστερες, που δεν τις γνώριζε η αστυνομία μέχρι 20 Ιουνίου, οπότε και εξιχνιάστηκε η υπόθεση», τόνισε ο δημοσιογράφος.

Τι φέρεται να λέει ο πιλότος στους συγκρατούμενούς του

«Η υπόθεση θα ερευνηθεί περαιτέρω, θα εξεταστούν κι άλλα ψηφιακά πειστήρια που υπάρχουν. Είναι και αυτό για το οποίο υπάρχει υπαινιγμός την τελευταία εβδομάδα ότι κάτι ξέρει παραπάνω η οικογένεια της Καρολάιν κλπ. Είναι ακριβώς αυτό το θέμα. Ακούμε και την ιστορία, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να επαληθεύεται, ο υπαινιγμός που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες είναι ότι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι της 20χρονης Καρολάιν και την σκότωσαν γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά εξ’ ονόματος του Αναγνωστόπουλου. Αυτό ακούγεται σαν σενάριο, όμως αυτό που θέλουμε να πούμε και θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα σοβαρό, είναι ότι σύμφωνα με συγκροτημένες πληροφορίες που κυκλοφορούν από τις φυλακές Κορυδαλλού είναι ότι αυτό το έχει υποστηρίξει σε ορισμένες συζητήσεις του και ο ίδιος ο 33χρονος πιλότος. "Δεν γνωρίζετε τι ακριβώς έχει γίνει", φέρεται να έχει πει ο πιλότος, χωρίς να ξέρουμε αν αυτό το κάνει για λόγους αποσυμπίεσης, δηλαδή για να αποτινάξει από πάνω του τις κατηγορίες. Βέβαια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν πιέζεται από κάποιον στην φυλακή, ή αυτό μπορεί να σχετίζεται με τον ψυχισμό του. Είναι κάτι που το παρακολουθούμε για να δούμε ποιος είναι ο λόγος που μπορεί να έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο», κατέληξε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ωστόσο, η μέχρι τώρα έρευνα δεν έχει δείξει στοιχείο εισβολής στο σπίτι, με τις Αρχές να εξετάζουν προσεκτικά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που προκύπτουν συνεχώς.