Τσιμιτσέλης για τα υβριστικά σχόλια που δέχθηκε επειδή στήριξε τον Κιάμο: «Επιστρέφω τα βρισίδια» (pic)

Τσιμιτσέλης για τα υβριστικά σχόλια που δέχθηκε επειδή στήριξε τον Κιάμο: «Επιστρέφω τα βρισίδια» (pic)
H απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media από την υποστήριξη στον Πάνο Κιάμο.

Ο Πάνος Κιάμος ανακοίνωσε πως το μαγαζί που αναμένεται να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του θα είναι covid free, κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Ωστόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στήριξε αυτή την επιλογή και δέχθηκε αρνητικά σχόλια από κάποιους χρήστες των social media.

O ηθοποιός δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός αυτό και με ένα instastory απάντησε στα αρνητικά σχόλια ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ανέφερε τίποτα για να υπάρξει διχασμός.

Στόρι του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Μετά από σχόλια που έκανα σε ανάρτηση του Πάνου Κιάμου για το άνοιγμα των κέντρων νυχτερινής διασκέδασης έχω δεχτεί πάρα πολλά σχόλια, τύπου που@@@@ γιε και άλλα! Δεν καταλαβαίνω τι σκατά γίνεται και τι σκατά κουβαλάει στο κεφάλι του ο καθένας! Δεν γίνεται διαχωρισμός, δεν προκάλεσε κανένας κοινωνικό διαχωρισμό. Τραγουδιστές και ηθοποιοί, όπως και πολλοί κλάδοι έχουν να δουλέψουν 1μιση χρόνο. Και σε ένα σχόλιο που επικροτώ ξανά το άνοιγμα των μαγαζιών δέχομαι τόσα βρισίδια; Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του, ο κάθε ένας μπορεί να εμβολιαστεί μπορεί και όχι. Δεν είναι ο Πάνος Κιάμος το ελληνικό κράτος ούτε ανήκω στην επιστημονική κοινότητα. Όλα τα βρισίδια τα επιστρέφω πίσω λοιπόν», ανέφερε.