Συζυγοκτόνος στα Γλυκά Νερά: «Μετανιώνω κάθε λεπτό, αγαπούσα την Καρολάιν» (vid)

Συζυγοκτόνος στα Γλυκά Νερά: «Μετανιώνω κάθε λεπτό, αγαπούσα την Καρολάιν» (vid)
Μετανιωμένος δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα από τις φυλακές για την δολοφονία της γυναίκας του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Δέκα μέρες μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στέλνει μέσω της εκπομπής Live News μηνύματα για όλους και για όλα.

Ο καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνος προσπαθεί να περιγράψει τη συναισθηματική του κατάσταση μετά την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, απαντά στις φήμες περί εμπλοκής τρίτου προσώπου στη σχέση τους και στέκεται στο μέλλον της κόρης τους.

Ο 33χρονος δηλώνει μετανιωμένος και λέει ότι η σχέση με τη γυναίκα του ήταν φυσιολογική. «Μετανιώνω κάθε λεπτό γι αυτό που έχω κάνει. Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου. Η σχέση μας, πέρα από κάποιες εντάσεις, ήταν μια απολύτως φυσιολογική σχέση».

Όσο για την εμπλοκή τρίτου προσώπου στη σχέση του με την Καρολάιν δηλώνει: «Αρνούμαι κατηγορηματικά τα σενάρια που ακούγονται ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας με τη γυναίκα μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι το καλό του παιδιού μου. Αγαπάω τη Λυδία μου και θα είμαι πάντα κοντά της σε ότι με χρειαστεί. Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απόλυτα προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή. Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Με το που έμαθε ότι η επιμέλεια της μικρής Λυδίας πήγε στην οικογένεια της Καρολάιν, έσπευσε να δηλώσει ανακουφισμένος. Είναι πεπεισμένος πως κάποια στιγμή ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές του εγκλήματος και όλοι μαζί θα συνεργαστούν ώστε η Λυδία να μεγαλώσει σωστά».

Για το αν υπήρχαν οικονομικές διαφορές που να αφορά τις οικογένειες συμπλήρωσε: «Δεν υπήρχε ποτέ κάποια οικονομική προστριβή που να αφορούσε τις οικογένειές μας. Από κοινού και οι γονείς της γυναίκας μου αλλά και οι δικοί μου συνεισέφεραν όπως μπορούσαν, όπως κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μας».