Πατέρας της Καρολάιν για τον δολοφόνο: «Αν το ήξερα, θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα»

Πατέρας της Καρολάιν για τον δολοφόνο: «Αν το ήξερα, θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα»
Ο Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε για το πως ένιωσε οτι ο δολοφόνος της κόρης του είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Το δικό του δράμα ζει εδώ και αρκετές εβδομάδες ο πατέρας της Καρολάιν, ο οποίος αφού έχασε την κόρη του, πριν από μερικές μέρες πως ο άνθρωπος που αφαίρεσε την ζωή της, ήταν ο γαμπρός του.

Για το πως ένιωσε, αλλά και τα συναισθήματά του, μίλησε στην εφημερίδα The Sun, χωρίς να κρυφτεί και να προσπαθήσει να ωραιοποιήσει τα πράγματα.

«Όταν το πληροφορήθηκα αργότερα, λυπήθηκα που δεν το ήξερα όταν τον είχα ακόμη μπροστά μου. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα με όπλο και θα είχα δεχτεί πρόθυμα τις συνέπειες», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο πως ένιωσε όταν οι γείτονες στην Αλόννησο, ειδοποίησαν τον ίδιο και την σύζυγό του, σχετικά με τις εξελίξεις για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μπήκε μέσα στο στήθος μου και να μου έσφιξε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Τέλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών να εμπλέκεται σε παράνομες υποθέσεις, όπως είναι για παράδειγμα η εμπορία ναρκωτικών.