Ο Κουτσόπουλος θα πήγαινε στην πρεμιέρα της Μιχαλοπούλου και θα άκουγε τον Πανιώνιο: «Στο γκολ θα πεταγόμουν» (vid)

Ο Κουτσόπουλος θα πήγαινε στην πρεμιέρα της Μιχαλοπούλου και θα άκουγε τον Πανιώνιο: «Στο γκολ θα πεταγόμουν» (vid)
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κλήθηκε να απαντήσει στο δίλημμα «πρεμιέρα της Χρύσας Μιχαλοπούλου ή σημαντικός αγώνας του Πανιώνιου».

Για πρώτη φορά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησαν επίσημα για την σχέση τους. Αυτό έγινε στην εκπομπή της Έλενα Κατρίτση «Προσωπικά», όπου η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για το που θα πήγαινε ο σύντροφός της αν έπρεπε να διαλέξει μεταξύ της πρεμιέρα της και ενός σημαντικού αγώνα του Πανιώνιου.

«Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε κάτι καλά, να πεις τον πόνο σου», είπε χαρακτηριστικά.

Το ίδιο δίλημμα τέθηκε και στον πασίγνωστο chef, ο οποίος βρήκε την μέση λύση. Όπως είπε θα πήγαινε στην πρεμιέρα, αλλά θα άκουγε τον Πανιώνιο στο ραδιόφωνο: «Σε κανα γκολ μπορεί να πεταγόμουν πάνω στην μέση της παράστασης και θα μου έλεγαν "ησυχάστε κύριε, τι κάνετε;"».

Μάλιστα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου αποκάλυψε οτι η γνωριμία των δύο έγινε μέσω Instagram: «Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο».