Αποκαλύψεις Κατερινόπουλου για το ταξίδι στην Σούδα: «Ταραγμένο το πρόσωπο, δεν νοικιάστηκε το σπίτι» (vid)

Αποκαλύψεις Κατερινόπουλου για το ταξίδι στην Σούδα: «Ταραγμένο το πρόσωπο, δεν νοικιάστηκε το σπίτι» (vid)
Ο Αθανάσιος Κατερινόπουλος αποκάλυψε οτι ο άνθρωπος που νοίκιαζε το σπίτι, επικοινώνησε μαζί του.

Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών και τα όσα κρύβονται πίσω από την δολοφονία της Καρολάιν, προέβη ο Αθανασίος Κατερινόπουλος το πρωί της Παρασκευής.

Ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας για ακόμα μία φορά ζήτησε να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος στον χώρο του σπιτιού, καθώς θα έδινε πολλές απαντήσεις, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το επίμαχο ταξίδι στην Σούδα.

«Το πρόσωπο που πήγε εκεί ήταν ταραγμένο και τελικά δεν νοικιάστηκε το σπίτι», είπε, στηριζόμενος στα όσα του μετέφερε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει αν ήταν ο 32χρονος δολοφόνος ή η Καρολάιν.

«Αυτή η πληροφορία που έφτασε σε μένα, μπορεί να έφτασε και στην ΕΛΑΣ. Εκτιμώ ότι όπως την έδωσε σε μένα, την έδωσε και στις Αρχές», συμπλήρωσε λέγοντας παράλληλα. «Το πρόσωπο αυτό έχει πρόσωπο, τηλέφωνο,messenger», ανέφερε για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και σχολίασε πως «η ανάκριση είναι μυστική κι αν έχει πάει, καλώς έκανε και δεν ακούστηκε».

«Το να φτάσει κάποιος εκεί και τόσο μακριά, καταδεικνύει το πρόβλημα στη σχέση», εκτίμησε, τονίζοντας πως «θα πρέπει να εξεταστεί το στοιχείο, αφού δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει».

Μάλιστα, τόνισε οτι το ταξίδι έγινε 10-12 Απριλίου σε μία περίοδο που δεν επιτρέπονταν τα ταξίδια για τους πολίτες εκτός νομού.