Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση Δογιάκη: Βρέθηκε νεκρός ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός»

Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση Δογιάκη: Βρέθηκε νεκρός ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός»
Βρέθηκε νεκρός ο Σταύρος Δογιάκης, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός».

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», Σταύρου Δογιάκη, καθώς βρέθηκε νεκρός.

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή.

Την εξαφάνιση του Δογιάκη δήλωσε σήμερα το πρωί στην αστυνομία ο αδερφός του, ο οποίος μάλιστα προσκόμισε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα του 53χρονου, που βρήκε στο σπίτι του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείωμα που έχει αφήσει ο εξαφανισθείς φέρεται να αναφέρει ότι τον καθιστά κληρονόμο του, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News».

Σύμφωνα με όσα είπε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Βρέθηκε νεκρός λίγο μακριά από το αυτοκίνητό του. Υπάρχουν τα αρχικά δείγματα που αναφέρουν ότι πρόκειται για αυτοχειρία. Όμως τίποτα δεν πρέπει να προκαταλάβουμε, καθώς πρέπει να ερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης. Δυστυχώς έχουμε αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη».

«Ήταν συνιδιοκτήτης μιας ταβέρνας, μαζί με τον αδερφό του. Της ταβέρνας "Κρητικός", στην περιοχή της Κάντζας, όπου πήγαιναν πολλοί επώνυμοι Αθηναίοι, αστυνομικοί, δικαστές. Είναι και το σημείο που είχε σημειωθεί, πριν από 3 χρόνια τον Μάιο του 2018, η δολοφονία του πρώην αστυνομικού των ΕΚΑΜ, Σπύρου Παπαχρήστου, μια δολοφονία που στον κόσμο της νύχτας είχε θεωρηθεί κομβικής σημασίας...», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Ο 53χρονος αγνοείτο από χθες, Δευτέρα (21/6) και είχε σημάνει συναγερμός στις Αρχές.

Για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».