Ανήλικος στην Κρήτη έκλεψε το αμάξι του θείου του για να κλέψει

Ανήλικος στην Κρήτη έκλεψε το αμάξι του θείου του για να κλέψει
Στην αστυνομία παρέδωσε ένας θείος τον ανιψιό του, καταγγέλλοντάς τον για κλοπή.

Στο αστυνομικό τμήμα του Ηρακλείου οδήγησε ένας θείος τον ανήλικο ανιψιό του που του έκλεψε το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με το creta24.gr δράστης είναι ένας ανήλικος αλλοδαπός, ο οποίος έκλεψε το αυτοκίνητο του θείου του. Ο ανήλικος, ο οποίος είναι 17 ετών, μαζί με δύο Ρομά πήρε το αυτοκίνητο του θείου του και κινήθηκαν σε κοντινή απόσταση από την περιοχή όπου διαμένει, για να κλέψουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αφαίρεσαν από άλλο Ι.Χ αυτοκίνητο ένα σακίδιο το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Φεύγοντας από το σημείο έγιναν αντιληπτοί, ενώ κατά πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες κατάφεραν να συγκρατήσουν τα στοιχεία του κλεμμένου οχήματος που χρησιμοποίησαν τα τρία άτομα.

Όταν αστυνομικοί έφτασαν στην ταυτότητα του κατόχου του οχήματος, ο τελευταίος «έπεσε από τα σύννεφα», λέγοντας ότι εκείνος δεν είχε χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο.

Αναζητώντας ποιο μπορεί να ήταν το τελευταίο άτομο που έκανε χρήση του αυτοκινήτου, ο κάτοχός του κατάλαβε ότι ο ανήλικος ανιψιός του το είχε πάρει χωρίς εκείνος να το γνωρίζει.

Τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί ο νεαρός αλλοδαπός φέρεται να παραδέχτηκε την κλοπή και να είπε ότι τον παρακίνησαν να το κάνει οι δύο Ρομά.