Μαρία Σάκκαρη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαστε έξι μήνες μαζί» (vid)

Μαρία Σάκκαρη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαστε έξι μήνες μαζί» (vid)
Για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μίλησε η Μαρία Σάκκαρη, αποκαλύπτοντας ότι είναι μαζί εδώ και έξι μήνες.

Η Μαρία Σάκκαρη στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά το Roland Garros, μίλησε για όλα στον Αντώνη Σρόιτερ και το Tik Talk. Η Ελληνίδα τενίστρια μάλιστα, κλήθηκε να απαντήσει και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με τον οποίο, όπως αποκάλυψε η ίδια, είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και εξαιρετικό παιδί. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί πέρναγα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερό μου χρόνο μαζί του απ’ ότι θα τον πέρναγα μόνη μου. Με ηρεμούσε, μου μιλούσε, ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός και ήταν πολύ ωραίο να τον έχω μαζί μου. Του οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ», είπε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για τον Κωνσταντίνο ώρες ατελείωτες. Η σχέση μας κρατάει σχεδόν έξι μήνες. Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση με τον Κωνσταντίνο, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος. Ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα».

Δείτε το σχετικό βίντεο