Συνελήφθη ο διαρρήκτης «φάντασμα» που είχε ρημάξει καταστήματα στην Αττική και έσβηνε τα ίχνη του (vid)

Συνελήφθη ο διαρρήκτης «φάντασμα» που είχε ρημάξει καταστήματα στην Αττική και έσβηνε τα ίχνη του (vid)
Δεν είχε δηλώσει σε καμία δημόσια υπηρεσία μια σταθερή και μόνιμη κατοικία.

Επ’ αυτοφώρω έπιασαν οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής τον διαρρήκτη «φάντασμα», τον 61χρονο ο οποίος χτυπούσε καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News».

Τον ανέφεραν ως «ληστή-φάντασμα» γιατί ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τον εντοπίσουν. Eίχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν επειδή δεν είχε δηλώσει σε καμία δημόσια υπηρεσία μια σταθερή και μόνιμη κατοικία.

Έτσι λοιπόν, συνέχιζε ανενόχλητος το «έργο» του, ενώ είναι 61 ετών. Όπως φαίνεται στο βίντεο του newsit.gr, που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο ληστής μπήκε σε κατάστημα και φοράει μόνο την μάσκα λόγω κορονοϊού και δεν έχει καλυμμένα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας φαίνεται να πηγαίνει στο ταμείο, αλλά δεν βρίσκει χρήματα και κοιτάει δεξιά και αριστερά και τελικά αποφασίζει αν αποχωρήσει.

Τελικά συνελήφθη στην Γλυφάδα και σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής έχει κάνει έξι διαρρήξεις σε καταστήματα.

Στην Γλυφάδα ήταν δύσκολο να τον συλλάβουν γιατί τον εντόπισαν έπειτα από τρια καταστήματα που είχε ανοίξει, μέσα στο αυτοκίνητό του. Χρειάστηκε να τον καταδιώξουν για ένα σύντομο διάστημα και τελικά κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Στους χώρους της οικείας, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πλήθος κινητών τηλεφώνων, φωτογραφική μηχανή, μηχάνημα POS και 6 φυσίγγια.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, σπρέι πιπεριού, αυτοσχέδιο μαχαίρι, αυτοσχέδια ξύλινη ράβδος, καθώς επίσης και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα από τρεις κλοπές καταστημάτων.