Ο Λιάγκας είπε στην Σκορδά ότι είναι... μαζί κι εκείνη το ξέκοψε: «Δεν είναι αστείο» (vid)

Ο Λιάγκας είπε στην Σκορδά ότι είναι... μαζί κι εκείνη το ξέκοψε: «Δεν είναι αστείο» (vid)
Η ατάκα του Γιώργου Λιάγκα στην Φαίη Σκορδά που την έφερε σε αμηχανία.

H Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στην σημερινή εκπομπή τους είχαν καλεσμένους την Κυριακή Κατσογρεσάκη και τον Κωνσταντίνο Μακρή από τη «Φάρμα».

Μεταξύ άλλων τους ρώτησαν αν έχουν σχέση κι εκείνοι απάντησαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και στην συνέχεια υπήρξε ένας διάλογος που σίγουρα θα συζητηθεί.

«Εγώ πιστεύω ότι είστε μαζί και δεν το λέτε» είπε η Φαίη Σκορδά χαρακτηριστικά με τον Γιώργο να της απαντά: «Καλά εντάξει, εγώ πιστεύω αλλού νυχτωμένη είσαι εσύ. Και εγώ σου λέω πως είμαστε και εμείς μαζί και δεν το λέμε».

Η παρουσιάστρια χαμογέλασε και του απάντησε: «Τώρα αυτό δεν είναι αστείο» και στη συνέχεια άλλαξε θέμα.

Κατσογρεσάκη και Μακρής ξεκαθάρισαν για την σχέση τους στην «Φάρμα»

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη κι ο Κωνσταντίνος Μακρής ξεκαθάρισαν πως δεν υπήρξε τίποτα ερωτικό μεταξύ τους.

Η Κυριακή είπε: «Υπήρχε αμοιβαία συμπάθεια από πριν μπούμε στο παιχνίδι. Μπαίνοντας στο παιχνίδι είναι λογικό να αναπτυχθούν παραπάνω συναισθήματα αλλά ήταν μια συμπάθεια. Εκεί πέρα ο Ντούπης μπορεί να μπέρδεψε λίγο τα συναισθήματά του. Δεν ξέρω αν ένιωσε όντως κάτι έντονο… Είναι ομορφόπαιδο αλλά δεν μου δημιουργήθηκαν συναισθήματα. Υπήρχε μια χημεία και μέχρι εκεί… Μετά τον τελικό βρεθήκαμε με παρέα αλλά όχι οι δυο μας».

Ο Κωνσταντίνος Μακρής απάντησε: «Με την Κυριακή όλα καλά… Ήταν κάποιες στιγμές αλλά δεν μπορείς να ερωτευθείς από την μία στιγμή στην άλλη. Σαν χαρακτήρας έχει και τα ελαττώματά της αλλά είναι κάτι μπορούμε να τα φτιάξουμε. Κανείς δεν είναι τέλειος».