Έντονος διάλογος Γκουντάρα-Γεωργακοπούλου για το σποτ: «Μου δίνεις το δικαίωμα να μιλήσω;» (vid)

Έντονος διάλογος Γκουντάρα-Γεωργακοπούλου για το σποτ: «Μου δίνεις το δικαίωμα να μιλήσω;» (vid)
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου είχαν έναν έντονο διάλογο με αφορμή το αμφιλεγόμενο σποτ του συνεδρίου γονιμότητας.

Ένταση δημιουργήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ανάμεσα στην Χρύσλα Γεωργακοπούλου και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, όπου σχολιάστηκε το σποτ για το συνέδριο γονιμότητας.

Η Κατερίνα Καινούργιου αρχικά ανέφερε πως όταν της ζητήθηκε να συμμετάσχει και εκείνη, ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες και στην συνέχεια αρνήθηκε.

Τονίζοντας πως σέβεται κάθε επιλογή των γυναικών αλλά και όσων δέχτηκαν να πάρουν μέρος.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος ήταν σε εκείνους που θα έπαιρναν μέρος, ανέφερε πως «Μας τηλεφώνησαν και μας είπαν, πως πρόκειται για ένα συνέδριο για την υπογεννητικότητα στην χώρα μας που αν διαβάσετε τους αριθμούς μπορεί να τρελαθείτε. Επειδή έχετε δυο παιδάκια, μας έστειλαν κάποιες ερωτήσεις αναφορικά με τα παιδιά, την δουλειά, πως συνδυάζεται.. Θα το έκανα ό,τι και αν μου ζητούσαν, τέτοιου είδους. Και εννοείται το έκανα. Όταν μας πήραν το Σάββατο το βράδυ και μας είπαν, παιδιά έχετε δει το σποτάκι με την τσαλακωμένη τούρτα και μια γυναίκα δυστυχισμένη γυναίκα; Πήρα τον άνθρωπο που μας το πρότεινε και του είπα γιατί μου το έκανες αυτό; Και του λέω σε παρακαλώ κατέβασέ με από παντού. Και το έκανε αμέσως. Και να τονίσω πως μου είπαν πάρα πολλές φορές ότι ήταν υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας».

Τότε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Κατερίνα είπες κάτι πολύ σωστό, όταν μου πρότειναν να συμμετάσχω ζήτησα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες...Όχι, όχι σε παρακαλώ», με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να αντιδρά λέγοντας «Άχου, εμένα και ξανά να με προσέγγιζαν και να μου έλεγαν κάνε ένα σποτ κατά της υπογεννητικότητας, δεν θα με ένοιαζε καμία λεπτομέρεια..».

«Μου δίνεις το δικαίωμα να μιλήσω; Δεν τσακωνόμαστε, Όταν οι άνθρωποι έχουν την ευθύνη των λόγων τους και αποφασίζουν να κάνουν κάτι τόσο σημαντικό. Δεν μιλάω επί προσωπικού για σένα, θέλω να το ξεκαθαρίσω για να μην έχουμε προβλήματα », είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στον Γκουντάρα, ο οποίος απάντησε «Εγώ δεν συμμετείχα εκεί;».

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Χ.Γ: «Δεν με ενδιαφέρει τι έχεις κάνει εσύ, εγώ μιλάω κεντρικότερα και παίρνω το παράδειγμα της κυρίας Καινούργιου από εδώ...»

Γ.Γ: «Μετά Χριστόν προφήτες γινόμαστε όλοι»

Χ.Γ: «Μετά Χριστόν προφήτες; Αλήθεια σοβαρά; Θα μπορούσες να είσαι πρό Χριστού προφήτης. Έχοντας ζητήσει να μάθεις τις λεπτομέρειες ενός συνεδρίου που το διοργανώνουν ιδιώτες γιατροί που κάνουν εξωσωματικές και να δεις τον τίτλο του αυνεδρίου που μιλούσε για την γονιμότητα και όχι για την υπογεννητικότητα»

«Κανένας δεν είδε το σποτάκι στην Προεδρία της Δημοκρατίας; Κανείς δεν είδε το σποτάκι στην ΕΡΤ; Κανείς δεν είδε το σποτάκι στο ΑΠΕ; Το σποτάκι παίζει 10 μέρες. Δεν ασχολήθηκε κανένας. Είναι ντροπή να μην ξέρουμε τι είναι αυτό. Δεν ήταν συνέδριο για να χτυπήσουμε την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα, αλλά συνέδριο για να πάμε να πληρώσουμε για να έχουμε γονιμότητα, όλες οι κακομοίρες που θέλουμε ή δεν μπορούμε ή δεν θα θελήσουμε ή οτιδήποτε που έχουμε κλείσει τα 40. Αυτό είναι το αίσχος και η ντροπή. Είναι ντροπή να γεμίζουν οι τσέπες των ιδιωτών γιατρών με τον εθνικό μανδύα του μη αφανισμού του ελληνικού έθνους και να πηγαίνουν και να παρασύρουν ανθρώπους οι οποίοι είναι γνωστοί και να τους χρησιμοποιούν», είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.