Σύγχρονος Ιωνάς: Τον κατάπιε φάλαινα και τον έφτυσε μετά από ένα λεπτό (vid)

Σύγχρονος Ιωνάς: Τον κατάπιε φάλαινα και τον έφτυσε μετά από ένα λεπτό (vid)
Η απίστευτη και τρομακτική ιστορία του Michael Packard που έμεινε στο στόμα της φάλαινας για περίπου ένα λεπτό.

Την δόξα του Ιωνά και της ιστορίας της Παλαιάς Διαθήκης ζήλεψε, άθελά του, ένα τύπος στην Μασαχουσέτη, τον οποίο κατάπιε μία φάλαινα και τον έφτυσε, όχι μετά από τρεις μέρες, αλλά μετά από ένα λεπτό.

Στην θέση του προφήτη, ήταν ο 56χρονος Michael Packard, ο οποίος έζησε και περιγραφει την εμπειρία του που έχει γίνει viral στις ΗΠΑ.

Φάλαινα

Στο στόμα της φάλαινας

Ο Αμερικάνος δύτης λοιπόν πριν από λίγες μέρες είχε ξεκινήσει μαζί με έναν φίλο του για να πάνε για ψάρεμα, καθώς ο καιρός ήταν εξαιρετικός και η ορατότητα πολύ καλή.
Μόλις όμως βούτηξε στο νερό, ξαφνικά όλα γύρω μαύρισαν. «Ένιωσα ένα μεγάλο χτύπημα και όλα σκοτείνιασαν» είπε χαρακτηριστικά, θεωρώντας οτι του είχε επιτεθεί καρχαρίας.

«Τότε κατάλαβα οτι κουνιόμουν και ένιωσαν την φάλαινα να κουνάει τους μυς στο στόμα της. Είπα "αυτό ήταν θα πεθάνω". Έλεγα πως δεν θα μπορέσω να βγω ποτέ από εδώ και σκεφτόμουν τα παιδιά μου που είναι 12 και 15 ετών», είπε χαρακτηριστικά.

Σε εκείνο το σημείο άρχισε να κουνιέται μέσα στο στόμα της και τότε ήταν που ένιωσε οτι η φάλαινα άρχισε να ενοχλείται. Μέσα σε 40 δευτερόλεπτα, ουσιαστικά τον έφτυσε. «Απλώς με πέταξε στον αέρα και "προσγειώθηκα" στο νερό. Ήμουν ελεύθερος και επέπλεα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω», συμπλήρωσε.

Ο φίλος του, Josiah Mayo, είδε όλο το σκηνικό της εκτίναξής του και έσπευσε να τον βοηθήσει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, προκειμένου να του περιποιηθούν τα ελάχιστα, τηρουμένων των αναλογιών τραύματα που είχε.