Έκαναν «φτερά» έξι υπηρεσιακοί ασύρματοι από το ΑΤ Ομόνοιας

Έκαναν «φτερά» έξι υπηρεσιακοί ασύρματοι από το ΑΤ Ομόνοιας
Έξι ασύρματοι «εξαφανίστηκαν» από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας με υπόνοιες ότι κατέληξαν κι αυτοί σε χέρια κακοποιών.

Εξαφανίστηκαν έξι ασύρματοι τεχνολογίας tetra που βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας όπως αποδείχθηκε μετά από νέο εσωτερικό έλεγχο.

Η αλλαγή διαχειριστή του αστυνομικού τμήματος Ομόνοιας τον Νοέμβριο του 2020 «αποκάλυψε» ότι κατά την παράδοση οπλισμού, χρημάτων και υλικών, λείπουν έξι ασύρματοι.

Τότε, ενημερώθηκε ο διοικητής του τμήματος, ωστόσο δεν έγινε καμία ενέργεια, όπως συνέβη και όταν έγινε αναφορά στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. τον Ιανουάριο του 2021.

Η απώλεια των έξι ασυρμάτων τεχνολογίας tetra δηλώθηκε τον Ιούνιο του 2021, όταν και σημειώθηκε έφοδος των «αδιάφθορων» της Ελληνικής Αστυνομίας στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα.

Κανείς πάντως, δεν μπορεί να προσδιορίσει ούτε ποιος είναι ο «παραλήπτης» τους, αλλά ούτε σε ποια χρονική στιγμή εξαφανίσθηκαν από το εν λόγω αστυνομικό τμήμα, το οποίο θεωρείται από τις πιο κρίσιμες υπηρεσίες για την αστυνόμευση της Αθήνας.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Mega