Σήμερα οι ανακοινώσεις για βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας και μουσική στην εστίαση

Σήμερα οι ανακοινώσεις για βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας και μουσική στην εστίαση
Στην σημερινή συνεδρίαση των λοιμοξιολόγων θα κριθεί η μείωση στην απαγόρευση κυκλοφορίας και η μουσική στην εστίαση.

Νέα χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων που έχουν μείνει από το lockdown, είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί σήμερα το απόγευμα, μετά την συνεδρίαση των λοιμοξιολόγων.

Σε αυτή, που θα γίνει το πρωί, μετά από τις εισηγήσεις της κυβέρνησης, θα συζητηθούν τα εξής θέματα: βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική στην εστίαση και καλεσμένοι σε δεξιώσεις.

Βραδινή απαγόρευση

Όσον αφορά την βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει από τις 00:30 έως και τις 5:30, φαίνεται πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα για την πλήρη άρση της. Κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να δούμε την μείωσή της. Τι σημαίνει αυτό; Όλα δείχνουν οτι θα ξεκινάει στις 1:30 και όχι στις 00:30, κάτι που σημαίνει οτι τα καταστήματα εστίασης θα έχουν μία επιπλέον ώρα λειτουργίας.

Άδειος δρόμος στην Αθήνα

Μουσική στα μαγαζιά

Από εκεί και πέρα τώρα, όσον αφορά την μουσική στα μαγαζιά, υπάρχει εισήγηση του Άδωνι Γεωργιάδη να αρθεί η απαγόρευσή της.

Οι συγκεντρώσεις σε υπαίθριους χώρους σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, όπου δεν τηρείται κανένα μέτρο, οδήγησε τον Υπουργό Ανάπτυξης σε αυτή την πρόταση, προκειμένου να μειωθούν τα φαινόμενα αυτά.

Αύξηση στις δεξιώσεις

Τέλος, αναφορικά με τις δεξιώσεις, είναι πολύ πιθανό να δούμε να αυξάνονται οι καλεσμένοι από τους 100 στους 200.