Όταν ο Θανάσης Βέγγος θυμόταν την χειρότερη στιγμή της καριέρας του: «Ήταν σφαγή στην κυριολεξία» (vid)

Όταν ο Θανάσης Βέγγος θυμόταν την χειρότερη στιγμή της καριέρας του: «Ήταν σφαγή στην κυριολεξία» (vid)
Η συνέντευξη του Θανάση Βέγγου στην οποία μιλούσε για τις δύσκολες στιγμές στην καριέρα του και το κλείσιμο της επιχείρησής του.

Όλοι έχουμε τις ίδιες εικόνες από τον Θανάση Βέγγο στο μυαλό μας. Να τρέχει, να βοηθάει και να προσφέρει γέλιο... Αυτή την φορά όμως θα τον δούμε κάπως διαφορετικό.

Και αυτό γιατί στο προσκήνιο έχει έρθει μια παλιά συνέντευξή του στην ΕΡΤ, όπου δεν γελάει όπως μας έχει συνηθίσει, αλλά στο μεγαλύτερο κομμάτι της είναι προβληματισμένος.

Και αυτό γιατί σε κάποια στιγμή δέχθηκε ερώτηση για την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

«Η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου; Για εμένα νομίζω ήταν όταν ξήλωνα την ταμπέλα που έλεγε "Θανάσης Βέγγος, Ταινίες Γέλιου"», απάντησε ο διαχρονικά πιο αγαπητός της Ελλάδας, συμπληρώνοντας: «Σήμαινε την διάλυση της δουλειάς μου, του γραφείου παραγωγής».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει επάγγελμα, εκεί «συννέφιασε» ακόμα περισσότερο: «Ήρθε κάποια στιγμή που το σκέφτηκα. Σας είπα, με το μακελειό αυτό. Αυτή η σφαγή στην κυριολεξία, γιατί περί σφαγής επρόκειτο. 6.400.000, ξεκλήρισμα της οικογένειάς μου, το σπίτι μου και λίγο από το κέφι μου το οποίο στην προκειμένη περίπτωση αξίζει πάρα πολλά, μιας και χρειάζεται να το γεννήσω στον κόσμο»