Ο σύζυγος της Καρολάιν αναγνώρισε την γλώσσα των δολοφόνων στα Γλυκά Νερά (vid)

Ο σύζυγος της Καρολάιν αναγνώρισε την γλώσσα των δολοφόνων στα Γλυκά Νερά (vid)
Νέα τροπή παίρνει η δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά αφού ο σύζυγός της φέρεται να αναγνώρισε την γλώσσα των δραστών.

Εξελίξεις στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, οι δράστες φέρονται να είναι αλβανικής καταγωγής.

Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν κατέθεσε στην αστυνομία ότι άκουσε τους δολοφόνους να μιλούν σε ξένη γλώσσα και μετά από προσπάθειες του ιδίου και των Αρχών πιστοποιήθηκε ότι πρόκειται για αλβανικά.

Στο σπίτι που δολοφονήθηκε η νεαρή μητέρα βρέθηκε αποτύπωμα παπουτσιού που ανήκει σε έναν από τους δράστες και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» αντίστοιχες ληστείες που έχουν γίνει στο παρελθόν για να φτάσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Μια από αυτές είναι και οι περιγραφές του ζευγαριού που βασανίστηκε από συμμορία ληστών, μέσα στο σπίτι τους, στο Αλεποχώρι. Ο άνδρας μάλιστα είναι εκπαιδευτής του πιλότου – συζύγου της αδικοχαμένης Κάρολαϊν.