Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Βάνα Μπάρμπα: «Την είδα στο δρόμο και κάτι της είπα, ελπίζω να το άκουσε»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Βάνα Μπάρμπα: «Την είδα στο δρόμο και κάτι της είπα, ελπίζω να το άκουσε»
Η Βάνα έκανε όλη τη δουλειά μόνη της, είπε η ηθοποιός, Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Τι είπε για τη Βάνα Μπάρμπα και τις δηλώσεις της αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου φιλοξενήθηκε στο Thecaller Web Tv και μίλησε στην Χρίσλα Γεωργακοπούλου και στην εκπομπή της «7». Μίλησε αναλυτικά για την υποστήριξη που λαμβάνει τον τελευταίο καιρό ο Πέτρος Φιλιππίδης από την Βάνα Μπάρμπα.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Έκανε όλη τη δουλειά μόνη της. Ο κόσμος έχει κρίνει, άμα δεις τα σχόλια κάτω από τα βίντεο, θα καταλάβεις. Δεν με ενδιαφέρει να σχολιάσω τίποτα. [...] Εγώ καθόμουν στην τηλεόραση και την έβλεπα που μίλαγε για μένα. Την είδα και στον δρόμο όμως, δεν θα σας πω τι της είπα. Κάτι της είπα. Δεν ξέρω αν με άκουσε, ελπίζω να με άκουσε».

Βάνα Μπάρμπα: Το «Kάτω τα χέρια» σημαίνει «Δικάστε τον»

Υπενθυμίζεται, ότι μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα είχε πει: Το κάτω τα χέρια από το Φιλιππίδη σημαίνει δικάστε τον. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Βγαίνουν όλοι και μιλάνε ότι είναι βιαστής. Ποιος το κρίνει; Πρέπει να το κρίνει το δικαστήριο λογικά, θα πρέπει να βγει η απόφαση του δικαστηρίου να είναι πρωτόδικη και εμείς να τη σεβαστούμε. Ποιοι είναι αυτοί που θα κρίνουν τα τετελεσμένα. Είναι αυτή τη στιγμή τα social media; Εκεί είπα κάτω τα χέρια. Είπα στις γυναίκες και σε όλους τους νέους επαγγελματίας όταν έχουν παρενόχληση από κάποιον, να μιλήσουν να είναι όλα στο φως. Πώς μπορώ να πιστέψω όταν δεν έχει βγει απόφαση δικαστική;».

Και συνέχισε λέγοντας: «Γιατί χωρίζουμε οικογένειες, γιατί διαλύουμε σπίτια, γιατί αφήνουμε ηθοποιούς χωρίς να έχουνε να φάνε. Το ελληνικό δικαστήριο πια είναι το tweet, το instagram και το facebook. Αυτό είναι που με κάνει έξαλλη και με αυτό παλεύω αυτή τη στιγμή. Tο να μιλήσει η δικαιοσύνη σεβασμός όλοι μας».

ΠΗΓΗ: Reader.gr