Πελώνη: «Tέλος της επόμενης εβδομάδας ενδεχόμενες ανακοινώσεις για ωράριο κυκλοφορίας»

Πελώνη: «Tέλος της επόμενης εβδομάδας ενδεχόμενες ανακοινώσεις για ωράριο κυκλοφορίας»
Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, ίσως να γίνουν οι ανακοινώσεις για το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας, σύμφωνα με την Αριστοτελία Πελώνη.

Στο θέμα του ωραρίου απαγόρευσης της κυκλοφορίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΙ 100,3.

«Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με το ωράριο κυκλοφορίας και μια ορατότητα για δραστηριότητες που θα επανεκκινήσουν σε μεταγενέστερο χρόνο όπως είναι τα άτομα στις δεξιώσεις», ανέφερε.

«Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής - που αρχίζει στις 13:00- δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό. Η συζήτηση θα αφορά τα πρωτόκολλα του τουρισμού», σημείωσε η κα Πελώνη.

Σε ερώτηση αν τελικώς θα εφαρμοστούν στις εισόδους της χώρας τα πρόσθετα μέτρα ελέγχου όπως τα τεστ αναπνοής ώστε να εντοπίζονται όσοι ενδεχομένως προσκομίζουν πλαστά τεστ και πιστοποιητικά εμβολιασμού, η κα Πελώνη τόνισε ότι «η χώρα έχει θέσει σε εφαρμογή το δικό της πιλοτικό πρόγραμμα αλλά και το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό και αυτό που έχει σημασία είναι να διευκολύνονται και οι άνθρωποι που έρχονται στη χώρα μας».