O Ατζούν ζήτησε από την μαμά της Μαριαλένας να μην μιλάει για το Survivor (vid)

O Ατζούν ζήτησε από την μαμά της Μαριαλένας να μην μιλάει για το Survivor (vid)
Η Ατζούν media έκανε αυστηρή παρατήρηση στην οικογένεια της Μαριαλένας για να μην μιλάει στα Μέσα.

Μια σύσταση στην οικογένεια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, της παίκτριας του Survivor, έκανε η Acun Media, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε».

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενδέχεται να υποστεί κυρώσεις αν η οικογένειά της και συγκεκριμένα η μητέρα της συνεχίσει να κάνει δηλώσεις στα media.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής: «ξέρουμε ότι έχουν μια υποχρέωση, ας το πούμε έτσι, οι συγγενείς πρώτου βαθμού των παικτών να μην μιλάνε στα media. Και το ξέρουμε και εμείς που κατά καιρούς επικοινωνούμε μαζί τους και μας λένε ότι υπάρχει μια ρήτρα στο συμβόλαιο των παιδιών που απαγορεύει να μιλάμε. Επειδή η μητέρα της Μαριαλένας έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό, απ’ ότι λένε οι πληροφοριοδότες μου, έχει γίνει μια αυστηρή σύσταση στην οικογένεια γενικότερα της Μαριαλένας να μην μιλούν στα media και να δίνουν στοιχεία και γενικότερα για το παιχνίδι. Γιατί αλλιώς θα υπάρξουν και κυρώσεις», τόνισε.

Τα στελέχη της Ατζούν Media θεωρούν ότι οι δηλώσεις παραβαίνουν τους όρους του συμβολαίου της. Έτσι ζήτησαν από την οικογένειά της να σταματήσουν τις δηλώσεις και τις αναρτήσεις και ο λόγος που επικαλούνται είναι πως επηρεάζουν την κοινή γνώμη και άρα τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών.

Αυτό απαγορεύεται από τους κανονισμούς του Survivor.