Δένδιας σε Τσαβούσογλου: «Συγχαρητήρια για την κατάκτηση της Euroleague από την Αναντολού Εφες» (vid)

Δένδιας σε Τσαβούσογλου: «Συγχαρητήρια για την κατάκτηση της Euroleague από την Αναντολού Εφες» (vid)
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών συνεχάρη την Τουρκία για την κατάκτηση της Euroleague από την Αναντολού Εφες.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου βρίσκεται από χτες (30/5) στην χώρα μας και πριν από λίγες ώρες συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και σύμφωνα με κυβερνητικής πηγές έγινε σε θετικό κλίμα και όπου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές διαπιστώθηκε η κοινή βούληση για την προώθηση θετικής ατζέντας.

Στην συνέχεια οι δυο υπουργοί Εξωτερικών προχώρησαν σε κοινές δηλώσεις, όπου μεταξύ άλλων ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών συνεχάρη την Τουρκία για την κατάκτηση της Euroleague από την Αναντολού Εφες.

«Σε καλωσορίζω στην Αθήνα και με την ευκαιρία, επιτρέψέ μου να σε συγχαρώ για την χθεσινή (30/4) κατάκτηση της Euroleague από την Αναντολού. Τα θερμά μου συγχαρητήρια», ανέφερε ο Νίκος Δένδιας.

Μάλιστα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου τον ευχαρίστησε που έδειξε κατανόηση το προηγούμενο βράδυ για να παρακολουθήσει τον αγώνα. «Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου Νίκο Δένδια και εγώ θα ήθελα να ξεκινήσω συγχαίροντας την Αναντολού Εφές. Παρακολουθήσαμε με αγωνία το ματς. Σ' ευχαριστώ που έδειξες κατανόηση στην επιτάχυνση του βραδινού μας γεύματος...», απάντησε.

Καταλήγοντας είπε ακόμα ότι συζήτησε με τον Τούρκο ομόλογό του για την επικείμενη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στις 14 Ιουνίου στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.