Aξέχαστες γηπεδικές εισβολές! (vids)

Gazzetta team
Aξέχαστες γηπεδικές εισβολές! (vids)

bet365

Ο Φρανκ Ριμπερί δέχθηκε επίθεση από οπαδό του Αμβούργου και το FFT θυμάται δέκα αξέχαστες εισβολές σε αγωνιστικό χώρο από την κερκίδα!

Οι pitch invaders προκαλούν γέλιο στους θεατές και... πανικό στους διοργανωτές και τους ανθρώπους της ασφάλειας! Πλέον, η εισβολή στο γήπεδο αποτελεί ένα συχνό θέαμα, με τους λόγους να ποικίλουν. Με αφορμή την επίθεση με κασκόλ στον Ριμπερί, θυμόμαστε 10 περιπτώσεις εισβολών που ξεχώρισαν.

Η... συμπαράσταση στη Ζάμπια

Οι επίδοξοι εισβολείς τις περισσότερες φορές στοχεύουν στο να τραβήξουν τα βλέμματα προς το πρόσωπό τους ή στο να δημιουργήσουν προβλήματα! Ο οπαδός από τη Ζάμπια στο Πάουερ Ντιναμός και Καμπούε Γουόριορς είδε τον ποδοσφαιριστή πεσμένο στο έδαφος και
έτρεξε να... βάλει το κεφάλι πάνω στο στήθος του!

Για την Παλαιστίνη

Ένας λόγος για να εισβάλλει σε γήπεδο είναι η αποστολή ενός μηνύματος. Και στο φιλικό της Μακάμπι με τη Λιλ, η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο ακτιβιστών υπέρ της Παλαιστίνης προκάλεσε διακοπή!

Η χειραψία των ονείρων του

Η ευκαιρία ήταν μοναδική. Το είδωλό του, ο Λιονέλ Μέσι, έπαιζε στη χώρα του με αντίπαλο την ομάδα της, τη Γερμανία. Ο εισβολέας έτρεξε προς τον Λέο στο Γερμανία - Αργεντινή το 2012 και ο άσος της Μπάρτσα του έκανε το χατήρι και του έδωσε το χέρι του. Το χαμόγελο στο πρόσωπό του... όλα τα λεφτά!


Πρεμιέρα με μαύρη γάτα

Για τους προληπτικούς, μια γάτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ματς της σεζόν είναι κάτι παραπάνω από κακό σημάδι! Στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Έλτσε, η εν λόγω γάτα έκανε την εμφάνισή της στο Καμπ Νόου και κάποιοι πάγωσαν. Η Μπάρτσα νίκησε 3-0...

«Ανακούφιση» στην αγκαλιά του Τζίμι Γκριβς

Η έφοδος ζώων στον αγωνιστικό χώρο πάντως δεν είναι... καινούργιο φαινόμενο! Στο Αγγλία-Βραζιλία κατά το Μουντιάλ του 1962 ο σκυλάκος έκανε την ανάγκη του πάνω στον Τζίμι Γκριβς, αφού τρέλανε στις ντρίμπλες τους συμπαίκτες του! Ο θρύλος θέλει τον Γκαρίντσα να το παίρνει μαζί του στη συνέχεια....

Το στημένο που έφερε γκολ

Στο ματς της Γουέστ Χαμ με την Τότεναμ τον Αύγουστο, ο φιλόδοξος οπαδός προσπάθησε να εκτελέσει τον τερματοφύλακα της Γουέστ Χαμ, Τζόρνταν Νταν, εισβάλλοντας στο γήπεδο! Η κατάληξη δεν ήταν η αναμενόμενη, αλλά έφερε επιπλέον καθυστερήσεις, στις οποίες ο Έρικ Ντάιερ πέτυχε γκολ!

Ένας καλοδεχούμενος εισβολέας

Τον Μάρτιο του 2014, η Νότιος Αφρική συνετρίβη από τη Βραζιλία, αλλά ο πιτσιρικάς οπαδός δεν απογοητεύτηκε. Εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του Σοβέτο, χρησιμοποίησε τη γλύκα της παιδικής του ηλικίας με μαεστρία και έκανε τον Νεϊμάρ να τον βοηθήσει να περάσει το
τείχος από τους σεκιούριτι και να βρεθεί στην αγκαλιά των παικτών της Σελεσάο!

Ο εισβολέας-εκτελεστής

Στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπάρνσλεϊ οι δύο εισβολείς συνδυάστηκαν άψογα, ή σχεδόν άψογα, μπροστά στην εστία του τερματοφύλακα και έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα, με τον κόσμο να πανηγυρίζει το γκολ!

Ο προπονημένος

Στον αγώνα του Λουξεμβούργου με τη Ρωσία το 2013, ο οπαδός που αποφάσισε να μπει στο γήπεδο είχε κάνει προπόνηση! Με ντρίμπλες που θα ζήλευε και ο Ροναλντίνιο απέφυγε τους σεκιούριτι και... μπήκε γκολ!


Ο διάσημος

Κλείσιμο με τον διασημότερο εισβολέα στα γήπεδα, τον Τζίμι Τζαμπ και το παραλίγο... καπέλωμα του Μουντιάλ στη Νότια Αφρική! Έφτασε μια ανάσα από το Κύπελλο! Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, βρήκε μιμητή!

 

Τελευταία Νέα