Τι τρέχει με τον Αλέξις Σάντσες;

Τι τρέχει με τον Αλέξις Σάντσες;

Gazzetta team
Τι τρέχει με τον Αλέξις Σάντσες;

bet365

Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Σάντσες; Θα κάνει την κίνηση ματ ο Πεπ; Γιατί υποχώρησε η Μπάγερν; Οι Χιλιανοί ξέρουν τα πάντα για τον ηγέτη τους!

Αλέξις Σάντσες, το πιο καυτό όνομα του φετινού μεταγραφικού παζαριού! Ποιο θα είναι το μέλλον του; Θα υπογράψει σύντομα στην Αρσεναλ ή θα αφήσει το Λονδίνο; «Όταν θα τελειώσει το τουρνουά, θα αποφασίσω αν θα μείνω ή αν θα φύγω. Ναι, το μέλλον μου είναι ξεκάθαρο, αλλά δεν μπορώ να σας πω τίποτα» είχε τονίσει και στο Νησί κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Επειτα το Συνομοσπονδιών, οι Χιλιανοί ασχολούνται μόνο με τον ηγέτη τους. Εφημερίδες, blogs γράφουν τα πάντα για το μέλλον του 29χρονου επιθετικού, ίσως γιατί είναι οι μόνοι που ξέρουν την αλήθεια! Αλλωστε, οι σχέσεις του με τον Αλέξις είναι άψογες. Ο Τύπος τον λατρεύει, κι αυτός το ίδιο.

Αποτέλεσμα εικόνας για alexis sanchez

Τι συμβαίνει λοιπόν τις τελευταίες ώρες; Μπορεί η αρχική επιθυμία του 29χρονου να ήταν η έξοδος από το Emirates, ωστόσο δύσκολα θα φύγει από την Αγγλία. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, είναι τρομερά δύσκολο να αλλάξει πόλη και σπίτι! Ο Αλέξις επιλέγει να σεβαστεί το συμβόλαιό του με την Αρσεναλ και να τη βοηθήσει να χτιστεί ξανά! Ο παίκτης που έπαιζε μόνος του πέρσι, το πάλεψε όσο λίγοι για να βγάλει την ομάδα στο Champions League και έδωσε το κύπελλο είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει ο Αρσέν Βενγκέρ, γι αυτό και κάνει τα πάντα για να μη τον χάσει. Ο Αλσατός μετέφερε την τεράστια επιθυμία του στο σύλλογο και οι άνθρωποι της διοίκησης ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις. Ετσι, είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές που αγγίζουν τις 390.000 δολάρια! Ιδιο συμβόλαιο ακριβώς με του Οζίλ! Ο Βενγκέρ ήταν σίγουρος και είχε τονίσει: «Δεν μπορούμε να αποδυναμώσουμε την ομάδα, εκτός αν θέλουν οπωσδήποτε να φύγουν».

Αποτέλεσμα εικόνας για alexis sanchez - wenger

Κλειδί για την παραμονή του Χιλιανού το γεγονός πως η Μπάγερν που είχε δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για την απόκτηση του αποσύρθηκε! Οι Λονδρέζοι ζήτησαν 65 εκατ. λίρες... παγώνοντας έτσι τους Βαυαρούς! «Αν υπάρχουν μισθοί άνω των 20 εκατ. ευρώ το χρόνο, τότε είναι πολύ δύσκολο για την Μπάγερν να ακολουθήσει», τόνισε ο Ούλι Χένες, ενώ όπως αποκαλύφθηκε αυτή η γραμμή είχε υιοθετηθεί από τη διοίκηση από τον περασμένο Μάιο στη συνέλευση του Εποπτικού Συμβουλίου. «Το μέλλον, όμως, δεν μπορεί να στηριχθεί προσφέροντας 100 εκατ. ευρώ για παίκτες 29-30 ετών». Με αυτές τις λέξεις από τη μία τελείωσε το θέμα Αλέξις Σάντσες.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι «Είναι εξαιρετικός παίκτης ο Αλέξις, αλλά δεν είναι ο μοναδικός στον κόσμο. Μου αρέσει πολύ αυτός ο παίκτης, αλλά η αγορά είναι πλέον τρελή, και η Μπάγερν δεν είναι ομάδα που κινείται τρελά στις μεταγραφές».

Αποτέλεσμα εικόνας για alexis sanchez guardiola

Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να αλλάξει το σημερινό σενάριο θα ήταν μια... επίθεση της τελευταίας στιγμής από τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες ήταν πρόθυμοι μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα να επενδύσει 65 εκατ. λίρες για τον επιθετικό της Χιλής, αφού τον είχε ζητήσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Για την ώρα όμως ο Αλέξις φαίνεται πως θα μείνει στο Λονδίνο!

 

Τελευταία Νέα