Εδώ ο Χάαλαντ, εκεί ο Χάαλαντ...

Εδώ ο Χάαλαντ, εκεί ο Χάαλαντ...

bet365

...που θα πάει ο Χάαλαντ; Ο ίδιος φέρεται να απορρίπτει την προοπτική να αγωνιστεί στην Τσέλσι και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος ψάχνει να βρει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Νορβηγού επιθετικού, όταν αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ.
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Μάντσεστερ Σίτι
Αυτή τη στιγμή δείχνει η ιδανική επιλογή για το Νορβηγό επιθετικό. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και κυρίως στον πάγκο της βρίσκεται ο κορυφαίος προπονητής του πλανήτη. Υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Χάαλαντ μπορεί να ανέβει ακόμα περισσότερο αγωνιστικό επίπεδο και φυσικά ο ίδιος θα ενταχθεί σε μια καλοκουρδισμένη μηχανή, χωρίς να έχει στις πλάτες του το «βάρος» του ηγέτη. Θα γίνει απλά μέρος του συνόλου και αυτό ενδεχομένως να το βοηθήσει περισσότερο να ξεδιπλώσει τις αρετές του. Μάλιστα, η επιλογή της Μάντσεστερ Σίτι έχει και συναισθηματικές προεκτάσεις για το Νορβηγό, καθώς ο πατέρας του, Αλφ-Ίνγκε Χάαλαντ, είχε φορέσει τη φανέλα των «σίτιζενς» στις αρχές του 21ου αιώνα, με το μικρό Έρλινγκ να υποστηρίζει τότε την ομάδα.

Ρεάλ Μαδρίτης
Εδώ και πολλά χρόνια, κάθε καλοκαίρι, ο Καρίμ Μπενζεμά είναι... φευγάτος από το Μπερναμπέου. Ο ίδιος, όχι μόνο παραμένει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αποτελεί έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της «βασίλισσας». Ειδικά μετά τη φυγή του Ρονάλντο, ο Γάλλος φορ αποτελεί τον ηγέτη στην επιθετική γραμμή, όμως σιγά σιγά τα χρόνια περνούν. Διανύει ήδη το 34ο έτος της ηλικίας του και οι Μαδριλένοι καλούνται να κοιτάξουν άμεσα την επόμενη μέρα. Ειδικά, το φετινό καλοκαίρι μπορεί να αποχωρήσουν οριστικά μεγάλα αστέρια της ομάδας (Σέρχιο Ράμος) και ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα ήθελε να κάνει μια «λαμπερή» μεταγραφή. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει όλα τα προσόντα που απαιτούνται για μια τέτοια κίνηση και φυσικά ούτε τον ίδιο θα άφηνε αδιάφορο η προοπτική να αγωνιστεί στην πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Εδώ και πολλά χρόνια προσπαθεί να επιστρέψει στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου, ξοδεύοντας πακτωλό εκατομμυρίων. Όλες οι προσπάθειές της πέφτουν συνεχώς στο κενό, όμως το τεράστιο brand name που διαθέτει, της δίνουν τη δυνατότητα να προσελκύει τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως ο Χάαλαντ. Στην επιθετική της γραμμή έχει αρκετές λύσεις, όμως μια πιθανή απόκτηση του Νορβηγού θα την ανεβάσει επίπεδο. Το κέρδος, βέβαια, θα είναι πολύπλευρο, αφού και ο ίδιος θα έχει τη δυνατότητα να γίνει ηγέτης σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Στα πλεονεκτήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην «κούρσα» για την απόκτηση του Νορβηγού είναι η παρουσία του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία. Οι δυο τους δεν είναι μόνο συμπατριώτες, αλλά είχαν συνυπάρξει και στη Μόλντε.

Μπαρτσελόνα
Όλα λάθος πηγαίνουν στους «μπλαουγκράνα» από το προηγούμενο καλοκαίρι. Τόσο εντός γηπέδου, όσο και έξω από αυτό. Στο τέλος της σεζόν, λήγει το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι και όπως όλα δείχνουν, ο Αργεντινός θα αποχωρήσει από το Καμπ Νου. Το επόμενο διάστημα είναι προγραμματισμένες οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και στις προεκλογικές... δεσμεύσεις των υποψηφίων δε βρίσκεται μόνο η παραμονή του Μέσι, αλλά και η απόκτηση κορυφαίων ποδοσφαιριστών. Στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος μπορεί να μην έχει τα ποδοσφαιρικά προσόντα να γίνει αντι-Μέσι, όμως θα μπορούσε άνετα να καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Σουάρες στην κορυφή της επίθεσης. Και φυσικά να είναι πρωταγωνιστής στη νέα σελίδα του συλλόγου.

Μπάγερν Μονάχου
Πράγματι, θα πρόκειται για τη μεγάλη έκπληξη και ο λόγος ακούει στο όνομα... Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός μπορεί πρόσφατα να κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη και στην Bundesliga να έχει αφήσει πίσω κατά πολύ τον Χάαλαντ στο σκοράρισμα, όμως έχει ένα μειονέκτημα. Το καλοκαίρι κλείνει τα 33 και η Μπάγερν οφείλει σταδιακά να προετοιμάζει την επόμενη μέρα. Ο Νορβηγός είναι μόλις 20 ετών, οι δύο ομάδες είναι συνηθισμένες τα τελευταία χρόνια στα μεταγραφικά πάρε-δώσε, όμως – επαναλαμβάνουμε – οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Ο «Λέβα» έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και οι ρυθμοί με τους οποίους σκοράρει, μόνο ποδοσφαιριστή που οδεύει προς τη δύση της καριέρας του δε θυμίζουν. Εκτός κι αν ο Χάαλαντ μείνει μία ακόμη σεζόν στην Ντόρτμουντ, τότε, τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά το επόμενο καλοκαίρι. Άλλωστε, οι Βαυαροί συνηθίζουν να κάνουν δικό τους ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στη Γερμανία...

 

Τελευταία Νέα