Champions League: Ποιος θα σηκώσει την κούπα; (poll)

Champions League: Ποιος θα σηκώσει την κούπα; (poll)

bet365

Η μεγάλη στιγμή για την έναρξη του φετινού Champions League έφτασε και το gazzetta.gr σας καλεί να ψηφίσετε με τα μέχρι τώρα δεδομένα την ομάδα που θεωρείτε ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, αγκαλιά με την κούπα!

Το καθιερωμένο ραντεβού με τα «αστέρια» άργησε έναν μήνα και κάτι. Ωστόσο, η αναμονή αξίζει πάντα παραπάνω όταν πρόκειται για το Champions League. Η στιγμή που οι κορυφαίοι των κορυφαίων θα «μονομαχήσουν» μέχρι την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου έφτασε για ακόμη μια χρονιά κι άθελά μας, ήδη προσπαθούμε να αναδείξουμε το μεγαλύτερο φαβορί, να εντοπίσουμε το αουτσάιντερ που μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη πορεία, να φανταστούμε ποια ομάδα έχει όλα τα φόντα για να προσθέσει ένα (ακόμη) ευρωπαϊκό στο παλμαρέ της.

Σύμφωνοι, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται μόλις στις πρώτες 4-7 αγωνιστικές, η πίεση από το συμπυκνωμένο πρόγραμμα του restart έχει ταλαιπωρήσει μέχρι και τους κορυφαίους συλλόγους και τα πράγματα, αν μη τι άλλο, είναι εντελώς ρευστά για να μιλάμε για φιναλίστ και τροπαιούχους.

Πώς θα πάει καλά, όμως, η αγωνιστική σεζόν χωρίς ένα τέτοιο debate; Για αυτό και το PlanetFootball του gazzetta.gr διοργανώνει το πρώτο poll, λίγες ώρες πριν από την έναρξη των ομίλων, με στόχο να διαπιστώσουμε τον «σφυγμό» των οπαδών για τη νέα, ιδιαίτερη σεζόν που διανύουμε, λόγω και των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία.

32 ομάδες, μία μόνο ψήφος, άπλετος, όμως, χώρος για να στηρίξεις την επιλογή σου με επιχειρήματα, ή και χωρίς. Πάρτε θέση, λοιπόν, στο παρακάτω poll και... καλό ευρωπαϊκό βράδυ!

Loading...
 

Τελευταία Νέα