Ο Ολυμπιακός για την ομοσπονδία πινγκ πονγκ: «Όταν θα έρθει η ώρα θα προκύψουν και οι κατάλληλες απαντήσεις»

Newsroom
Ο Ολυμπιακός για την ομοσπονδία πινγκ πονγκ: «Όταν θα έρθει η ώρα θα προκύψουν και οι κατάλληλες απαντήσεις»

bet365

«Όταν θα έρθει η ώρα θα προκύψουν και οι κατάλληλες απαντήσεις» αναφέρει η ανα του Ολυμπιακού προς την ομοσπονδία πινγκ πονγκ.

Ο Ολυμπιακός με μια λιτή ανακοίνωση απάντησε στα όσα υποστήριξε η ομοσπονδία πινγκ πονγκ, στη συνέχεια της διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές το τελευταίο διάστημα.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αναφέρει πως εν μέσω εθνικού πένθους, «δεν θα ήθελε να συνεχίσει την αντιπαράθεση», αλλά «όταν θα έρθει η ώρα, θα δοθούν οι κατάλληλες απαντήσεις».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Σε ένδειξη σεβασμού στο τριήμερο εθνικό πένθος και στα παιδιά που χάθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών, ο Ολυμπιακός δεν θα ήθελε αυτή τη στιγμή να συνεχίσει την αντιπαράθεση για τα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα του πινγκ πονγκ.

Από το βράδυ της Τρίτης η Ελλάδα είναι ντυμένη στα μαύρα. Όταν θα έρθει η ώρα θα προκύψουν και οι κατάλληλες απαντήσεις που θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους…».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα