Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στην 3η φάση στο Europe Cup

Newsroom
Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στην 3η φάση στο Europe Cup

bet365

H γυναικεία ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού, προκρίθηκε από την 1η θέση του ομίλου του στη φάση των «16» στο Europe Cup.

Μία ακόμα σημαντική ευρωπαϊκή στιγμή γιορτάζει η γυναικεία ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού. Εξασφάλισε την πρόκριση στην 3η φάση του Europe Cup κι αυτή είναι παράλληλα η όμορφη συνέχεια στην κατάκτηση του Europe Trophy 2022, αλλά και στη σπουδαία εμπειρία της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο Μπολζάνο της Ιταλίας έδωσε και τους δύο αγώνες του για το 4ο γκρουπ του σταδίου 2 του Europe Cup ο Παναθηναϊκός, είχε μία νίκη και μία ήττα και αυτός ο απολογισμός του εξασφαλίζει την είσοδο στους «16» της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της ηπείρου.

Μάλιστα η πρόκριση συνδυάστηκε για τον Παναθηναϊκό συνδυάστηκε με την 1η θέση στο 4ο γκρουπ, καθώς με την ολοκλήρωση των αγώνων την Πέμπτη (20/10) δημιουργήθηκε τριπλή ισοβαθμία, από την οποία ευνοήθηκε το «τριφύλλι».
Ο Παναθηναϊκός υπερίσχυσε με 5 επί μέρους ματς υπέρ και 4 κατά, όταν η ιταλική Νορμπέλο ήρθε 2η (και προκρίθηκε) με συντελεστή 0 (4-4) και η ισπανική Λέκα Ένεα, αποκλείστηκε με αρνητικό συντελεστή -1 (είχε 4-5)

pao ping pong

Η εξέλιξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Νορμπέλο 3-1

Κατερίνα Τόλιου-Βερόνικα Μοσκόνι 3-0

Κωνσταντίνα Παρίδη-Αλίνα Ζαχαρία 0-3

Άνα Τοφάντ-Ελεονόρα Τρούντου 3-0

Τόλιου-Ζαχαρία 3-0

Η εξέλιξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Λέκα Ένεα 2-3

Κατερίνα Τόλιου-Ιοάνα Τέκλα 3-1

Άνα Τοφάντ-Μακ Τζε Γουίνγκ 0-3

Κωνσταντίνα Παρίδη-Άντζελα Ροντρίγκεθ 2-3

Τόλιου-Μακ Τζε 3-1

Τόφαντ-Τέκλα 2-3

 

Τελευταία Νέα