Εξαιρετικός Σγουρόπουλος στην Bundesliga με τρεις νίκες

Κώστας Ευθυμιάδης
Εξαιρετικός Σγουρόπουλος στην Bundesliga με τρεις νίκες

bet365

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος οδήγησε την Νόι Ουλμ σε δύο νίκες στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τα τρία από τα τέσσερα δικά του παιχνίδια.

Με τρεις αγωνιστικές μέσα σε μία βδομάδα ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος στην Μπουντεσλίγκα 1 στο πινγκ πονγκ, στην οποία κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία του φέτος ο Γιάννης Σγουρόπουλος.

Παίζοντας με τη Νόι Ουλμ μία σειρά από πολύ δύσκολα ματς στο δυνατότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης ο φετινός πρωταθλητής Ευρώπης στο απλό αθλητών κάτω των 21 ετών πιστοποίησε ότι διανύει περίοδο πολύ καλής φόρμας.

Έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, σημείωσε τρεις σερί ατομικές νίκες, ενώ η ήττα στο μοναδικό του ματς ήρθε στα πέντε σετ. Στην 11η και τελευταία αγωνιστική για το πρώτο μισό της Μπουντεσλίγκα, αλλά και το 2021 η Νόι Ουλμ κάμφθηκε το βράδυ με 3-0 εντός έδρας από την πρωταθλήτρια Γερμανίας Σααρμπρίκεν. Προηγήθηκαν όμως, οι νίκες επί της Κονιγκσχόφεν την περασμένη Πέμπτη με 3-0 και της Φούλντα με 3-1 την Κυριακή, που είχαν για πρωταγωνιστή τον Σγουρόπουλο.

Ο Ελευσίνιος άσος έχασε το μοναδικό του ματς στο παιχνίδι με την Σααρμπρίκεν, από τον Τόμας Πολάνσκι (πρωταθλητής Ευρώπης Κ21 το 2018) με 3-2 σετ, ενώ κέρδισε τους Πλετέα (3-0) και Μπάουμ (δευτεραθλητής Ευρώπης) με 3-2 κόντρα στην Γκρεζνάου, καθώς και τον Ζέλικο της Κονιγκσχόφεν (3-2). Στα τελευταία δύο ματς μάλιστα βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά έκανε την ανατροπή.


 

Τελευταία Νέα