Στο Κλουζ η εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό

Newsroom
Στο Κλουζ η εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό

bet365

Την Τρίτη ξεκινά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Στο Κλουζ της Ρουμανίας βρίσκεται από σήμερα η εθνική ομάδα του πινγκ πονγκ, που την Τρίτη μπαίνει στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (28/9 – 3/10).

Η ελληνική αποστολή έχει μπει απευθείας στις top26 ομάδες, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αποτελείται από τους Γιάννη Σγουρόπουλο, Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο, Γιώργο Κωνσταντινόπουλο και Νίκο Αντωνιάδη στους άνδρες και τις Κατερίνα Τόλιου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Ελισάβετ Τέρπου και Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα στις γυναίκες.

Οι άνδρες κάνουν πρεμιέρα την Τρίτη στις 19:00 με το Βέλγιο και οι γυναίκες στις 10:00, την ίδια μέρα, με το Λουξεμβούργο.

Στην φετινή διοργάνωση από τα 8 γκρουπ θα προκρίνονται μόνο οι πρώτοι απευθείας στα προημιτελικά.

Η εθνική ομάδα των ανδρών έχει κληρωθεί στο 2ο γκρουπ με αντιπάλους τη Σουηδία (επικεφαλής) και το Βέλγιο. Το συγκρότημα των γυναικών βρέθηκε στο 7ο γκρουπ κι έχει απέναντί του τη Ρωσία (επικεφαλής) και το Λουξεμβούργο. Οι διεθνείς μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να φτάσουν στην πρόκριση.

Το πρόγραμμα στους αγώνες των εθνικών μας ομάδων

Τρίτη 28/09

10:00 Ελλάδα-Λουξεμβούργο (γυναίκες)

19:00 Βέλγιο-Ελλάδα (άνδρες)

Τετάρτη 29/09

13:00 Ρωσία-Ελλάδα (γυναίκες)

16:00 Σουηδία-Ελλάδα (άνδρες)

Για τα ίδια γκρουπ η 3η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Πέμπτη. Στους άνδρες η Σουηδία θα κοντραριστεί με το Βέλγιο στις 19:00 και στις γυναίκες η Ρωσία με το Λουξεμβούργο στις 13:00.

 

Τελευταία Νέα