Εκδήλωση της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ υπό την Αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας

Newsroom
Εκδήλωση της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ υπό την Αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας

bet365

Εκδήλωση με τίτλο «Με Γυναικείο Αποτύπωμα» διοργανώνει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρους της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Με Γυναικείο Αποτύπωμα» την Τρίτη 8 Μαρτίου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Στην εκδήλωση θα δώσει το παρών ένας σημαντικός αριθμός αθλητριών, προπονητριών, κριτών, στελεχών του παραολυμπιακού κινήματος, γυναίκες που έχουν συμβάλει από την πλευρά τους ώστε να αναδειχτεί η γυναίκα με αναπηρία μέσα από τον αθλητισμό.

«Η εκδήλωση έχει σκοπό να προβάλει την ιδιαίτερη δυναμική της γυναίκας και συγκεκριμένα της αθλήτριας με αναπηρία, η οποία παρ΄ όλες τις αθροιστικά μεγάλες αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της, καταφέρνει να τις υπερβαίνει. Κύριο μέρος της εκδήλωσης θα αποτελέσουν οι δικές τους τοποθετήσεις και ομιλίες. Ευχαριστούμε από καρδιάς, την πρώτη γυναίκα Ελληνίδα πρόεδρο της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία αγκάλιασε εξαρχής την εκδήλωση με αποτέλεσμα αυτή να τελεί υπό την Αιγίδα της», δήλωσε η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ κα Ιωάννα Καρυοφύλλη, αναφερόμενη στην εκδήλωση της 8ης Μαρτίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ Τελευταία Νέα