Ο Πιλίδης επιστρέφει στα ταπί, δηλώθηκε σε αγώνα πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό

Κώστας Ευθυμιάδης
O Γιώργος Πιλίδης

bet365

Ο Γιώργος Πιλίδης αν και δήλωσε πως σταματά την πάλη, δηλώθηκε την τελευταία στιγμή στον προκριματικό αγώνα για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από την στιγμή που ο Γιώργος Πιλίδης δήλωνε σε τηλεοπτική εκπομπή πως σταματάει την πάλη για το ΜΜΑ.

Ο σπουδαίος πρωταθλητής όμως, φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε, καθώς χθες δήλωσε στην ομοσπονδία πως θα δώσει το παρόν στους αυριανούς (15/4) αγώνες πρόκρισης που θα γίνουν για μία θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών!

Μετά την δικαίωσή του από το ΑΣΕΑΔ, ο Πιλίδης έχει ξανά το δικαίωμα να αγωνιστεί για την ελληνική πάλη και έτσι, αν επιβεβαιώσει την παρουσία του στον αγώνα πρόκρισης, θα πρόκειται για ένα πολύ θετικό γεγονός, μετά την έντονη διαμάχη που είχε με την ομοσπονδία.

Απάντησε θετικά στο ερώτημα της ΕΛΟΠ και έτσι θα πρέπει να αγωνιστεί με τον εν ενεργεία πρωταθλητή της κατηγορίας των 65 κιλών, Φώτη Παπαδάκη, για να πάρει το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, για να μπορέσει να κερδίσει μία επιπλέον θέση η ομοσπονδία μετά την απόφαση του Πιλίδη να διεκδικήσει την πρόκριση, χρειάστηκε μάχη με τον χρόνο ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες και να γίνει δεκτό το αίτημα.

Εκτός του Πιλίδη, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πρεμιέρα με τα ελληνικά χρώματα του Νταουρέν Κουρουγκλίεβ. Ο Ρώσος πρωταθλητής πήρε την ελληνική υπηκοότητα και θα αγωνιστεί κόντρα στον Θοδωρή Κυριακίδη στα 86κ. , με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα