ΚΟΕ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ

Αντώνης Πατσούρας
ΚΟΕ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ

bet365

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΚΟΕ. Αντιπρόεδροι Αφρουδάκης, Αθανασιάδης, Μαρίνη, γενικός διευθυντής ο Γιαννουρής, εκπρόσωπος αθλητών η Αραούζου και νομικός σύμβουλος ο Κλαδάς.

Το μεσημέρι του Σαββάτου συνεδρίασε για πρώτη φορά το νέο ΔΣ της ΚΟΕ το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 29ης Μαρτίου.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος ανακοίνωσε τη σύνθεση του ΔΣ στο οποίο αντιπρόεδροι είναι η Αλεξάνδρα Μαρίνη, ο Λεωνίδας Αθανασιάδης και ο πρώην διεθνής πολίστας και πρώτος σε συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες (5 μαζί με Γιώργο Μαυρωτά) ο Γιώργος Αφρουδάκης.

Γενικός γραμματέας θα είναι ο Στέφανος Αυγουλέας και ταμίας η Ελευθερία Σαραντίδου. Επίσης ανακοινώθηκε ότι ο έμπειρος προπονητής και σημαντικό στέλεχος του "Αθήνα 2004" Γιάννης Γιαννουρής θα είναι ο νέος γενικός διευθυντής ενώ ο Σπύρος Κλαδάς νέος νομικός σύμβουλος.

Εκπρόσωπος των αθλητών στο ΔΣ με πρόταση της πλειοψηφίας θα είναι η κολυμβήτρια Κέλλυ Αραούζου. Ο Σπύρος Γιαννιώτης που ήταν υποψήφιος πρόεδρος θα είναι απλό μέλος αφού αρνήθηκε πρόταση του Κυριάκου Γιαννόπουλου για θέση στο προεδρείο.

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος ζήτησε απ' όλους ¨σκληρή" δουλειά για το καλό των αθλημάτων ενώ την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν συναντήσεις της διοίκησης με ομοσπονδιακούς προπονητές σ' όλα τα αθλήματα.

Το νέο ΔΣ της ΚΟΕ:

Πρόεδρος: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Α' Αντιπρόεδρος: ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Λεωνίδας

Β' Αντιπρόεδρος: ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ Γιώργος

Γ' Αντιπρόεδρος: ΜΑΡΙΝΗ Αλεξάνδρα

Γενικός Γραμματέας: ΑΥΓΟΥΛΕΑΣ Στέφανος

Ειδικός Γραμματέας: ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Δέσποινα

Ταμίας: ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ Ελευθερία

Αναπληρωτής Ταμίας: ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Νίκος

Μέλη: Γιαννιώτης Σπύρος, Ξυλούρης Νίκος , Σκουντής Βασίλης, Μάλαμας Ηλίας, Νάτσιος Γιάννης, Καλημέρης Ιωάννης, Νικολαϊδης Γιώργος, Ξιάρχος Ηλίας, Μωραϊτίδου Ευαγγελία , Σαββίδης Αλέξανδρος , Παντής Παντελής , Παυλογιάννης Άκης , Μωραϊτη – Μαρκοπούλου Άννα.

 

Τελευταία Νέα