ΚΟΕ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ

Αντώνης Πατσούρας
ΚΟΕ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ

bet365

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΚΟΕ. Αντιπρόεδροι Αφρουδάκης, Αθανασιάδης, Μαρίνη, γενικός διευθυντής ο Γιαννουρής, εκπρόσωπος αθλητών η Αραούζου και νομικός σύμβουλος ο Κλαδάς.

Το μεσημέρι του Σαββάτου συνεδρίασε για πρώτη φορά το νέο ΔΣ της ΚΟΕ το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 29ης Μαρτίου.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος ανακοίνωσε τη σύνθεση του ΔΣ στο οποίο αντιπρόεδροι είναι η Αλεξάνδρα Μαρίνη, ο Λεωνίδας Αθανασιάδης και ο πρώην διεθνής πολίστας και πρώτος σε συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες (5 μαζί με Γιώργο Μαυρωτά) ο Γιώργος Αφρουδάκης.

Γενικός γραμματέας θα είναι ο Στέφανος Αυγουλέας και ταμίας η Ελευθερία Σαραντίδου. Επίσης ανακοινώθηκε ότι ο έμπειρος προπονητής και σημαντικό στέλεχος του "Αθήνα 2004" Γιάννης Γιαννουρής θα είναι ο νέος γενικός διευθυντής ενώ ο Σπύρος Κλαδάς νέος νομικός σύμβουλος.

Εκπρόσωπος των αθλητών στο ΔΣ με πρόταση της πλειοψηφίας θα είναι η κολυμβήτρια Κέλλυ Αραούζου. Ο Σπύρος Γιαννιώτης που ήταν υποψήφιος πρόεδρος θα είναι απλό μέλος αφού αρνήθηκε πρόταση του Κυριάκου Γιαννόπουλου για θέση στο προεδρείο.

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος ζήτησε απ' όλους ¨σκληρή" δουλειά για το καλό των αθλημάτων ενώ την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν συναντήσεις της διοίκησης με ομοσπονδιακούς προπονητές σ' όλα τα αθλήματα.

Το νέο ΔΣ της ΚΟΕ:

Πρόεδρος: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Α' Αντιπρόεδρος: ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Λεωνίδας

Β' Αντιπρόεδρος: ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ Γιώργος

Γ' Αντιπρόεδρος: ΜΑΡΙΝΗ Αλεξάνδρα

Γενικός Γραμματέας: ΑΥΓΟΥΛΕΑΣ Στέφανος

Ειδικός Γραμματέας: ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Δέσποινα

Ταμίας: ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ Ελευθερία

Αναπληρωτής Ταμίας: ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Νίκος

Μέλη: Γιαννιώτης Σπύρος, Ξυλούρης Νίκος , Σκουντής Βασίλης, Μάλαμας Ηλίας, Νάτσιος Γιάννης, Καλημέρης Ιωάννης, Νικολαϊδης Γιώργος, Ξιάρχος Ηλίας, Μωραϊτίδου Ευαγγελία , Σαββίδης Αλέξανδρος , Παντής Παντελής , Παυλογιάννης Άκης , Μωραϊτη – Μαρκοπούλου Άννα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED