Ακυρώθηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Η κυβέρνηση της Νορβηγίας δεν επιτρέπει την διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου Κ23 λόγω της πανδημίας.

Εντελώς ξαφνικά ανακοινώθηκε η ακύρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου Νέων (Κ23) στο Μπέργκεν. Η

διοργάνωση είχε προγραμματιστεί για το διάστημα 8-11 Ιουλίου, ωστόσο το υπουργείο Πολιτισμού και το υπουργείο Υγείας, δεν έδωσαν άδεια για την διεξαγωγή του λόγω των αυστηρών κανόνων εισόδου στη χώρα εξαιτίας της πανδημίας.

Αν και τα μέτρα έχουν χαλαρώσει στη Νορβηγία, η κυβέρνηση δεν χορήγησε την άδεια και έτσι η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, μην έχοντας χρόνο να ψάξει για άλλη τοποθεσία, προχωρά στην ακύρωση της διοργάνωσης.

Τις επόμενες μέρες ωστόσο. θα διερευνήσει αν υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί άλλος οικοδεσπότης που θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ημερομηνία αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, πιθανότατα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED