Ντεμπούτο στην Καλιφόρνια για την Στεφανίδη

Gazzetta team
Ντεμπούτο στην Καλιφόρνια για την Στεφανίδη

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη αρχίζει τους αγώνες της στον ανοιχτό στίβο το Σάββατο (24/4) στην Καλιφόρνια και στο μίτινγκ του που θα φιλοξενηθεί στο προπονητικό κέντρο Τσούλα Βίστα.

Από την Καλιφόρνια θα ξεκινήσει το ταξίδι της στον ανοιχτό στίβο το 2021 η Κατερίνα Στεφανίδη ένα ταξίδι που έχει ως τελικό προορισμό τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ σημειώνει: «Φεύγουμε την Πέμπτη για την Καλιφόρνια ώστε το Σάββατο (24/4) να κάνω τον πρώτο μου αγώνα. Η συνέχεια θα γίνει στις 2 Μαΐου, όπου θα αγωνιστώ και πάλι στο προπονητικό κέντρο στο Τσούλα Βίστα. Έπειτα θα συμμετάσχω στο "Golden Games" πάλι στην Καλιφόρνια (9/5), μια διοργάνωση που είναι ενταγμένη στα Continental Tour της WA.

Γενικά έχει πάει καλά η προπόνηση εκτός από μία εβδομάδα που με έπιασε το ισχιακό νεύρο και με πήγε, περίπου δέκα μέρες πίσω. Ωστόσο την επόμενη φορά που έκανα άλματα, αφού ξεπέρασα αυτό το πρόβλημα, αισθάνθηκα όσο καλά ήμουν και πριν. Γενικά η προπόνηση έχει πάει πολύ καλύτερα από ότι στον κλειστό και περιμένω μια καλή επίδοση από το ξεκίνημα. Παρόλα αυτά ο βασικός στόχος είναι να είμαι καλά αρχές Αυγούστου, γιατί μόνο τότε θα έχει σημασία να κάνω μεγάλα άλματα. Το σημαντικό είναι να χτίσω γερές βάσεις τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά ώστε να είμαι έτοιμη στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ το χειμώνα έκανε ένα πέρασμα από τους αγώνες της χειμερινής περιόδου, όπου είχε καλύτερη προσπάθεια στα 4,63 μ., ωστόσο επέλεξε να μη συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό κλειστού, αφού είχε ταλαιπωρηθεί από μια ενόχληση στο δικέφαλο, με αποτέλεσμα να μην βρεθεί στην επιθυμητή για εκείνη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τόκιο 2020: Η ελληνική παρουσία 100 ημέρες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα