Τεντόγλου: «Η πολιτεία είναι εναντίον μας, έχω μάθει να μην τους υπολογίζω»

Gazzetta team
Τεντόγλου: «Η πολιτεία είναι εναντίον μας, έχω μάθει να μην τους υπολογίζω»

bet365

Στις δυσκολίες και στην αδιαφορία της Πολιτείας στάθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου, που επέστρεψε με το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα δεν λειτουργεί».

Ο θριαμβευτής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, Μίλτος Τεντόγλου, επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας (8/3) στην Αθήνα, με το χρυσό μετάλλιο, που κατέκτησε στο άλμα εις μήκος.

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του στάθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ δεν παρέβλεψε να αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε λέγοντας πώς άπαντες ήταν εναντίον των αθλητών.

«Κάθε μετάλλιο είναι σπουδαίο, μοναδικό, μοναδικός αγώνας κι εμπειρία. Κάθε μετάλλιο που παίρνω θέλω να λέω στον εαυτό μου πως δεν σημαίνει τίποτε και με την ίδια θέληση να πάω για το επόμενο. Τα όρια μου θεωρώ πως είναι αρκετά ψηλά και πως ακόμα δεν τα έχω φτάσει, δεν τα έχω καν πλησιάσει. Ελπίζω να είμαι υγιής κι αυτό να το αποδείξω και να φέρω όσα μπορώ. Επόμενος μου στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και θέλω να είμαι εκεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Εκεί είναι όπως κανένας άλλος αγώνας, εκεί πρέπει να είσαι πραγματικά πολύ προετοιμασμένος.

Όλα για μας φέτος ήταν πολύ δύσκολα. Όλα ήταν εναντίον μας. Η πολιτεία ήταν εναντίον μας, τα στάδια, όλοι άπαντες ήταν απέναντί μας. Ακόμα και τώρα δεν έχουμε κανέναν δίπλα μας κι έτσι έχουμε συνηθίζει γι’ αυτό κι εγώ έχω μάθει να μην τους υπολογίζω. Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη στιγμή, γιατί λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν λειτουργεί».

Από την πλευρά της η Βούλα Παπαχρήστου, δήλωσε: «Δεν είμαι ούτε στεναχωρημένη ούτε απογοητευμένη. Είναι όπως κάθε αγώνας που μπορεί να έρθει όπως δεν θες να έρθει. Ο πρωταθλητισμός σε αυτά τα επίπεδα τα έχει αυτά και πρέπει να είσαι έτοιμος να το αντιμετωπίζεις. Πρέπει να κοιτάξω γρήγορα μπροστά γιατί η χρονιά τρέχει κι εμένα πρέπει να με βρίσκει έτοιμη κάθε φορά. Είμαι μια έμπειρη αθλήτρια μου έχουν ξανατύχει αναποδιές, ξέρω ποια είμαι και τι μπορώ να κάνω. Συνεχίζω στο επόμενο βήμα. Περιμένω τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πρέπει να είμαι σε καλό επίπεδο για να βρεθώ στο Τόκιο, με έναν χρόνο παράταση λόγω των όσων συμβαίνουν στον πλανήτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα