Άνετα στον τελικό η Παπαχρήστου

Gazzetta team
Άνετα στον τελικό η Παπαχρήστου

bet365

Στον τελικό του τριπλούν προκρίθηκε η Βούλα Παπαχρήστου με άλμα στα 14,39.

Η Βούλα Πασπαχρήστου είναι σε τρομερή κατάσταση και βάζει πλώρη για νέο μετάλλιο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν, η οποία έχει την καλύτερη φετινή επίδοση με 14,60, πέρασε στον τελικό της Κυριακής με άλμα στα 14,39 μ.

Η ασημένια πρωταθλήτρια της Γλασκώβης μετά την πρόκριση τόνισε πως είναι ήρεμη και σίγουρη για την προσπάθειά ενόψει του τελικού. «Ο προκριματικός είναι ένα βήμα που πρέπει να το κάνουμε, ένας αγώνας, που δεν πρέπει να υποτιμάμε, γιατί στο παρελθόν έχουμε δει μεγάλα ονόματα να αποτυγχάνουν σε αυτόν. Εγώ επέλεξα να κάνω ένα ήρεμο και σίγουρο άλμα, που θα μου εξασφάλιζε θέση στον τελικό», είπε αρχικά η Παπαχρήστου και συμπλήρωσε: «Αύριο είναι ένας άλλος αγώνας, πάμε δυνατά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το ότι έχω την κορυφαία επίδοση μου δίνει σιγουριά και με ηρεμεί. Ωστόσο σε μια μεγάλη διοργάνωση δε θεωρώ πως υπάρχουν φαβορί καθώς όλα είναι ανοιχτά. Θέλω να κυνηγήσω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εμένα και τη δουλειά που έχω κάνει το προηγούμενο διάστημα και σίγουρα θέλω να το απολαύσω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα