Πάτρα 2020: Ολυμπιακός και ΓΣ Γλυφάδας οι πρωταθλητές στον στίβο

Gazzetta team
Πάτρα 2020: Ολυμπιακός και ΓΣ Γλυφάδας οι πρωταθλητές στον στίβο

bet365

O Ολυμπιακός στέφτηκε πρωταθλητής στους άνδρες και ο ΓΣ Γλυφάδας στις γυναίκες στο πανελλήνιο στίβου της Πάτρας.

Για 14η φορά στην ιστορία του και για 5η σερί ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στους άνδρες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που διεξήχθη στις 8-9/8 στην Πάτρα.

Στη βαθμολογία των Ανδρών ο Ολυμπικός είχε168 β. και ακολούθησαν ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με 98 και στην τρίτη ο ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας με 74.

Στις γυναίκες πρώτο σωματείο ήταν ο ΓΣ Γλυφάδας με 145 και ακολούθησαν ΓΣ Κηφισιάς με 109 και ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας με 95.

Τα μετάλλια του Ολυμπιακού

Μετά τον απολογισμό της πρώτης ημέρας και την κατάκτηση 4 μεταλλίων εκ των οποίων 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα, ακολούθησαν τα 5 μετάλλια της Κυριακής εκ των οποίων 3 χρυσά και 2 ασημένια. Έτσι ο Ολυμπιακός έφτασε στα 9 μετάλλια στους Άνδρες, με 4 χρυσά, 3 ασημένια και 2 Χάλκινα και στα 10 συνολικά με το χάλκινο που κατέκτησε η Ανδριάνα Φέρρα στα 200μ..

Η έφορος του τμήματος Στέλλα Νικολαϊδου, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Μετά από μια δύσκολη χρονιά και μια μακρά περίοδο αγωνιστικής δραστηριότητας το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού κατέκτησε για άλλη μια χρονιά την πρώτη θέση στους άντρες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στην Πάτρα, μετρώντας 5 σερί κατακτήσεις και φτάνοντας τα 14 πρωταθλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μας που με υπομονή και επιμονή αγωνίστηκαν κάτω από υγειονομικά πρωτόκολλα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους αφού επί δύο μήνες σχεδόν δεν έκαναν καθόλου προπονήσεις. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη που στηρίζει το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού. Τον φυσικοθεραπευτή του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού κύριο Διονύση Παπαδόπουλο που ήταν δίπλα μας προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του το διήμερο των αγώνων. Και να αφιερώσω την νίκη αυτή στον κόσμο του Ολυμπιακού που σε κάθε προσπάθεια μας είναι κοντά μας».

Γιώργος Χριστακάκος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος. Πρώτος μου τίτλος στην κατηγορία ανδρών και Κ23. Κυνηγούσα το ατομικό μου ρεκόρ (74.88) αλλά δεν βγήκε. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δεν είχαμε πολλές αγωνιστικές ευκαιρίες. λόγω της πανδημίας, αυτός ήταν ο τρίτος μου αγώνας για φέτος».

 

Τελευταία Νέα