Ο Teofimo López πέταξε την μπλούζα του και απείλησε τον George Kambosos Jr! (vid)

Ο Teofimo López πέταξε την μπλούζα του και απείλησε τον George Kambosos Jr! (vid)

bet365

Teofimo Lopez και George Kambosos Jr. είχα μια εκρηκτική συνέντευξη Τύπου. Μάλιστα, ο Αμερικανός πέταξε την μπλούζα του και απείλησε τον Ελληνοαυστραλό, ο οποίος έχει δώσει υπόσχεση να του πάρει τις ζώνες!

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η κόντρα του Ελληνοαυστραλού George Kambosos με τον Teofimo Lopez φούντωσε για τα καλά! Σε βαθμό μάλιστα που αντίπαλος του Kambosos βγήκε από τα ρούχα του. Κυριολεκτικά.

Ο Lopez πέταξε την μπλούζα του και κινήθηκε προς το μέρος του με καταγωγή από τη Σπάρτη πυγμάχου. Εκείνος σηκώθηκε και πριν τα πράγματα πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις, μπήκε στη μέσα ο παρουσιαστής κι ένας ακόμα άνθρωπος της παραγωγής.

«Σίγουρα αυτό θα με κάνει τον σπουδαιότερο πυγμάχο στην Αυστραλία. Ο στόχος μου είναι αυτό το παιδί και πώς θα του πάρω τις ζώνες,

«Πιστεύω ότι μου το χρωστάω. Προέρχομαι από την τοπική κοινωνία του Σίδνεϊ. Εχω πάει σ' όλο τον κόσμο, έχω πάει στις... αυτές όλων των πρώην πρωταθλητών. Τώρα πηγαίνω στην αυλή και του αδιαφιλονίκητου πρωταθλητή.

Είμαι έτοιμος φίλε. Τα έχω πέρασει όλα. Δεν είχα κανένα να με βοηθήσει. Δεν είχα τη μεγάλη υποστήριξη. Εχω τη νοοτροπία εδώ και καιρό και είμαι το αουτσάιντερ ξανά. Είναι το φαβορί και όταν συμβαίνει αυτό δεν εμφανίζεται. Η πίεση είναι σ' αυτόν», είπε αρχικά ο Kambosos.

Η απάντηση του Lopez ήρθε λέγοντας: «Αυτός είναι κάποιος που βρίσκεται στο δρόμο μου αυτήν τη στιγμή. Θα τον κάνω πέρα, όπως και όσους θέλουν να παίξουν μαζί μου στη συνέχεια.

Εχω παίξει στα μεγάλα πρωταθλήματα. Έχω έρθει σε επαφή με παιδιά που έχουν εμπειρία αλλά δεν παραβλέπω κανέναν που αντιμετωπίζω. Μόνο βελτιώνομαι. Ο αγώνας με τον Lomachenko με βοήθησε πολύ.

Εχω πράγματα στο οπλοστάσιό μου που αυτός ο τύπος δεν θα τα δει ποτέ. Είσαι τυχερός που δεν παίζουμε σήμερα, θα σε έπαιρναν με φορείο».

Ο Kambosos δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση, λέγοντάς του: «Δεν πιάνεις καν τα κιλά σου. Κοίτα πώς είσαι».

«Θα πατήσω με το πόδι μου το λαιμό σου», ανταπάντησε ο Lopez.

O Kambosos, πάντως έχει δώσει υπόσχεση να του πάρει όλες τις ζώνες.

Είναι κι οι δύο αήττητοι. Ο Teofimo Lozez μετράει ρεκόρ 16-0 με 12 νοκ άουτ. Ο George Kambosos 19-0 με 10 νοκ άουτ. Η κόντρα τους έχει ήδη ξεκινήσει κι αναμένεται να είναι συναρπαστική στις 5 Ιουνίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα