O Πασχαλάκης συνάντησε το θρύλο της πυγμαχίας Roy Jones jr (pics)

Gazzetta team
O Πασχαλάκης συνάντησε το θρύλο της πυγμαχίας Roy Jones jr (pics)

bet365

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ συνάντησε τον θρύλο της παγκόσμιας πυγμαχίας, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με αφορμή το «Pro Boxing Event», που θα φιλοξενηθεί στο PAOK Sports Arena.

O Ολυμπιονίκης και παλαίμαχος αθλητής του ΠΑΟΚ, ο πυγμάχος, Ηλίας Παυλίδης, είναι ο επίσημος διοργανωτής του Premium Boxing Event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στο PAOK Sports Arena.

Ένα υπερθέαμα επαγγελματικής πυγμαχίας με καλεσμένο τον παγκόσμιο θρύλο Roy Jones, Jr. Μία μάχη για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης μεταξύ του Ελληνορώσου Παπαζόφ και του Πολωνού Τσουντέσκι. Ακόμη, μάχες με καταξιωμένους Έλληνες και ξένους πρωταθλητές.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα τον Roy Jones jr δωρίζοντας του μια φανέλα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ με το όνομά του στην πλάτη, ενώ τίμησαν τον διοργανωτή του «Pro Boxing Event», Ηλία Παυλίδη, 5ο Ολυμπιονίκη το 2004 και πρώην αθλητή του Δικεφάλου, με αφορμή την διοργάνωση του κορυφαίου Boxing Event στην Θεσσαλονίκη και το PAOK Sports Arena.

Ο Roy Jones jr, ο οποίος από το 1989 ως και το 2018 κατάφερε να κατακτήσει παγκόσμιους τίτλους σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες κιλών. Πρόκειται για έναν θρύλο της πυγμαχίας που θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στο μοναδικό υπερθέαμα.

Στην εκδήλωση που έγινε στο χώρο πυγμαχίας στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος είναι λάτρης του αθλήματος και μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να προπονηθεί με τον θρύλο της πυγμαχίας.

 

Τελευταία Νέα