Βλάχος: «Δίκαια το νταμπλ ο Ολυμπιακός» (vids)

Gazzetta team
Βλάχος: «Δίκαια το νταμπλ ο Ολυμπιακός» (vids)

bet365

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του νταμπλούχου Ολυμπιακού Θοδωρή Βλάχου και της φιναλίστ του Κυπέλλου Κωνσταντίνου Δάνδολου.

Με το 21ο τρόπαιο της εποχής όπου ο ίδιος είναι προπονητής του Ολυμπιακού αγκαλιά ο Θόδωρος Βλάχος μίλησε για δίκαιο νταμπλ αλλά αναφέρθηκε και στην Ευρώπη.

«Φέτος ήταν μια χρονιά που τελείωσε πολύ καλά. Ήταν μια νέα ομάδα με μικρότερο μπάτζετ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι. Καταφέραμε να φτάσουμε και φέτος στο νταμπλ. Στο τέλος πήραμε δίκαια το πρωτάθλημα και την πρόκριση για τον τελικό.

Ήταν κουραστικές αυτές οι 10 ημέρες για όλους. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα πάμε για την Ευρώπη. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς αυτό το παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα. Υπάρχει διάθεση και μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο αν και είναι πιο δύσκολα φέτος».

Δάνδολος: «Κάναμε την υπέρβαση»

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Δάνδολος σημείωσε: «Κάναμε την υπέρβαση. Η ΑΕΚ έχει ειδικό βάρος και οφείλει να πρωταγωνιστεί. Ο Ολυμπιακός σαφώς είναι ανώτερη ομάδα και δεν είχαμε καμία πιθανότητα να την κερδίσουμε.

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-20 : Το 22ο Κύπελλο στον Ολυμπιακό! (vids)

Η παρουσία μας σ' ένα τελικό Κυπέλλου Ελλάδος είναι για εμάς μια τρομερή αφορμή για να μας δώσει όρεξη να συνεχίσουμε την δύσκολη πορεία μας στο χώρο του πόλο. Έχουμε εξασφαλίσει την έξοδο μας στην Ευρώπη θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει να προσπαθήσει να ενισχυθεί.

Έχουμε ένα πλάνο για να δουλέψουμε και να θέσουμε τις βάσεις για το μέλλον».

 

Τελευταία Νέα