ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 18-5: Η 13η νίκη και τα δώρα από την ΑΕΚ στις πρωταθλήτριες Ευρώπης

Gazzetta team
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 18-5: Η 13η νίκη και τα δώρα από την ΑΕΚ στις πρωταθλήτριες Ευρώπης

bet365

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης επικράτησαν με 18-5 της ΑΕΚ στην 16η ημέρα της Α1 Γυναικών πόλο και έφτασαν τις 13 νίκες. Η ομάδα της Κικής Λιόση προσέφερε τριαντάφυλλα και δώρα στα κορίτσια του Ολυμπιακού.

Την 13η νίκη της στην 16η ημέρα της Α1 Γυναικών πόλο πέτυχε η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το βράδυ της Τετάρτης στον Πειραιά.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης επικράτησαν με 18-5 της ΑΕΚ και έφτασαν τις 13 νίκες σε 13 αγώνες. Αξίζει να σημειώσουμε την σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ πριν από τον αγώνα.

Τα μέλη της ομάδας της Κικής Λιόση προσέφεραν τριαντάφυλλα και δώρα στα κορίτσια του Ολυμπιακού για την μεγάλη τους ευρωπαϊκή επιτυχία. Σ'άλλα παιχνίδια της Τετάρτης στην Α1 Γυναικών η Λάρισα επικράτησε με 11-6 στα Χανιά του Ρεθύμνου και ο Εθνικός με 8-7 της ΝΕΠ στην Πάτρα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη (6/5) στις 12:30, στο Παπαστράτειο κόντρα στο ΝΟ Λάρισας για την 18η αγωνιστική ενώ το Σάββατο (8/5) στις 12:00 θα αντιμετωπίσουν το Νηρέα Χαλανδρίου για την 17η αγωνιστική.

Αφρουδάκης-Μωραϊτίδου έφοροι στο πόλο

Το ΔΣ της ΚΟΕ κατά την τελευταία του συνδρίαση αποφάσισε να ορίσει νέους εφόρους στα αθλήματα που "καλλιεργεί" η ομσπονδία. Στην κολύμβηση τοποθετήθηκαν οι Γιάννης Νάτσιος και Νίκος Ξυλούρης.

Στο πόλο ανδρών ο Γιώργος Αφρουδάκης και στο πόλο γυναικών η Εύη Μωραϊτίδου, στην καλλιτεχνική κολύμβηση η Δέσποινα Καράμπελα, στις καταδύσεις η Πέπη Χαραλάμπους και στην τεχνική κολύμβηση ο Ηλίας Ξιάρχος (παρέμεινε).

Τα στοιχεία των αγώνων:

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 6-11

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 1-2, 2-3.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ (Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Φαρμάκη, Κυριακάκη 3, Γαβαλά 3, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη, Λαμπαθάκη, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου 1, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη, Μ. Καρυπίδου 2, Κολτσίδα 1, Πετάση, Μανιάτη, Χασιώτη, Κλάπερτον 5, Η. Καρυπίδου 2.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ 7-8

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-1, 3-1, 3-3.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Μ. Μπαλάτσα, Τσιμάρα, Μανέτα, Μιχαηλίδου, Μοίραλη, Παπανικολάου, Ευδοκία Τσιμάρα 6, Κουρέτα, Γιαννακοπούλου, Ντάσιου 1, Πουλοπούλου, Ζαφειράκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 2, Μαμόγλου 1, Μπερίκου, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη 2, Πεττα 2, Δούλη 1, Γκοτζιά, Ζαφειράκη, Καραμπέτσου, Χέλμη, Γαλανάκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 18-5

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 2-1, 5-2, 6-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελ.Πλευρίτου 2, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 1, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 3, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Δουρέκα, Τορνάρου 3, Τριχά 3

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Τσουρή, Αηδονοπούλου, Α. Λούδη 1, Ε.Λούδη, Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκο 1υ, Στρατηδάκη 1, Ζοφώλη 1, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου 1, Κώτσου, Τσόπελα, Δανέζη.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα