Πόλο: Πρεμιέρα στα ημιτελικά της Α1 Ανδρών

Gazzetta team
Πόλο: Πρεμιέρα στα ημιτελικά της Α1 Ανδρών

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης και η Βουλιαγμένη τον ΓΣ Περιστερίου. Με την ΑΕΚ οι πρωταθλήτριες Ευρώπης του Ολυμπιακού.

Αρχίζουν την Τετάρτη οι ημιτελικοί της Α1 Ανδρών πόλο με δράση στον Πειραιά και στη Βουλιαγμένη.

Στις 17:30 ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται στον Πειραιά τον Απόλλων Σμύρνης στον 1ο ημιτελικό ενώ στις 18:30 στο Λαιμό η Βουλιαγμένη θα παίξει με τον ΓΣ Περιστερίου.

Τα επόμενα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Παρασκευή σε Ηλιούπολη και Περιστέρι και εάν χρειαστούν και άλλα την Κυριακή σε Πειραιά και Βουλιαγμένη. Η ομάδα που θα φτάσει σε 2 νίκες θα προκριθεί στους τελικούς που αρχίζουν στις 11/5.

Με ΑΕΚ οι πρωταθλήτριες Ευρώπης

Δράση θα έχουμε την Τετάρτη και την Πέμπτη και στην Α1 γυναικών. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός την Τετάρτη για την 16η ημέρα της διοργάνωσης θα παίξει στις 19:30 στον Πειραιά με την ΑΕΚ ενώ την Πέμπτη για την 18η με την Λάρισα στον Πειραιά (12:30).

Για την 16η ημέρα την Τετάρτη θα παίξουν στο Λαιμό η Βουλιαγμένη και ο Νηρέας Χαλανδρίου (13:00), στις 13:30 στα Χανιά ο ΝΟ Ρεθύμνου με το ΝΟ Λάρισας, στις 19:00 στην Πάτρα η ΝΕΠ με τον Εθνικό ενώ την Πέμπτη (13:00) στο Λαιμό η Γλυφάδα με τον Πανιώνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα