Πλευρίτου: «Παίξαμε σοβαρά και κερδίσαμε εύκολα»

Gazzetta team
Πλευρίτου: «Παίξαμε σοβαρά και κερδίσαμε εύκολα»

bet365

Στην σοβαρότητα που έδειξε η Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών κόντρα στο Ισραήλ στάθηκε η Ελευθερία Πλευρίτου με δηλώσεις της μετά το 20-1 που κέρδισε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Πρώτη σκόρερ της Εθνικής μας ομάδας πόλο Γυναικών, με 7 γκολ (σε 7 σουτ που επιχείρησε) στον δεύτερο αγώνα της στη διοργάνωση, επί του Ισραήλ, όπου πήρε άνετα τη δεύτερη νίκη, με το εμφατικό 20-1, αναδείχθηκε η Ελευθερία Πλευρίτου.

Οι διεθνείς στρέφουν πλέον την προσοχή τους και κάνουν τα πλάνα για τον δύσκολο τρίτο αγώνα κόντρα στην Ουγγαρία, αύριο Πέμπτη (21/1, στις 15.00) που θα κρίνει και την πρωτιά στον Β΄ Όμιλο και στον οποίο μια ενδεχόμενη νίκη θα δώσει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια και κυρίως εν όψει του καθοριστικού ημιτελικού του Σαββάτου, που θα κρίνει την πρόκριση, απέναντι είτε στην Ιταλία, είτε στην Ολλανδία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ελευθερίας Πλευρίτου: «Ξέραμε ότι στον σημερινό αγώνα με το Ισραήλ, ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας. Παίξαμε, όμως, σοβαρά και φέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση και με όρεξη. Το μυαλό μας, όμως, είναι στο αυριανό παιχνίδι. κόντρα στην Ουγγαρία. Η προοπτική για νίκης σε αυτό το ματς είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων, με πιο σημαντικά από αυτά τη φυσική κατάσταση και τη διαχείριση του άγχους.

Η νίκη σε αυτό το ματς θα είναι πολύ σημαντική για μας, όχι μόνο για την πρωτιά στο Όμιλο, αφού έτσι κι αλλιώς -μετά τον προημιτελικό- ο ημιτελικός θα είναι δύσκολος. Κυρίως τη θέλουμε γιατί θα ισχυροποιηθεί η αυτοπεποίθησή μας και θα ανεβεί στα ύψη η ψυχολογία μας».

Αρνητικά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν μετά τον αγώνα

Όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής, αθλήτριες, προπονητικό τιμ, φυσιοθεραπευτής, αρχηγός αποστολής υποβλήθηκαν σε τεστ covid, αμέσως μετά τον αγώνα με το Ισραήλ, τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά.

 

Τελευταία Νέα