Κόντρα στην CSM Bucuresti οι «κιτρινόμαυροι»

Gazzetta team
Κόντρα στην CSM Bucuresti οι «κιτρινόμαυροι»

bet365

Η CSM Bucuresti θα είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στην φάση των «16» του EHF European Cup, μετά την κλήρωση της Τρίτης.

Την CSM Bucuresti θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στη Φάση των “16” του EHF European Cup, όπως ανέδειξε η κληρωτίδα. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος κληρώθηκαν με την ομάδα του Βουκουρεστίου με στόχο την πρόκριση στα Προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η πρόκριση θα κριθεί σε διπλούς αγώνες που θα διεξαχθούν 13-14/02/2021 και 20-21/02/2021, με την πρώτη αναμέτρηση να ορίζεται στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας και τη δεύτερη στο “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ.

Η CSM Bucuresti είναι μία από τις πιο ισχυρές ομάδες της διοργάνωσης και κάτοχος του τίτλου, φτάνοντας στο τρόπαιο του EHF Challenge Cup (νυν EHF European Cup) τη σεζόν 2018-19 (αναβλήθηκε η περσινή διοργάνωση). Έχει κατακτήσει 1 Κύπελλο Ρουμανίας το 2016, ενώ έχει κατακτήσει τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα Ρουμανίας 3 φορές, 2015, 2016 και 2017.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, δήλωσε στο aek.gr: “Οι νικητές κάνουν σχέδια και οι Χαμένοι τα βάζουν με την τύχη τους. Εφόσον είμαστε μία ομάδα που θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος, το πότε θα βρισκόταν η CSM Bucuresti απέναντί μας ίσως δεν έχει και μεγάλη σημασία. Θα συσσωρεύσουμε όλες μας τις δυνάμεις, θα προετοιμαστούμε σκληρά, Θα διαβάσουμε τον αντίπαλο σχολαστικά και θα πάμε να παίξουμε δύο τελικούς“.

 

Τελευταία Νέα